Поява на акне от прием на бирена мая

24.10.13
14:04

Здравейте ..
От както закупих бирената мая в шишенце (150т.) и приемам по 10 таблетки дневно появата на акне стана огромна !
Не свързвам проблемът с нищо друго освен с този суплимент .. Та въпросът ми е възможно ли е наистина вместо да изчистим лицето си от акнето ,то да стане в пъти повече ( преди употребата на бирена мая лицето ми беше абсолютно чисто в период от 1,2 месеца ) .

24.10.13
14:15

ако само това си променил, то 100%. Аз едно време като имах пъпки /то и ся чат пат се появяват/, гълтах хапове бирена маичка, ама никакъв резултат. Нито косата ми стана лъскава и гъста, нито ноктите блестящо здрави. Заеби.

24.10.13
14:19

@Gledam, тъжно, наистина.. :D

Защо 1-2 месеца, какво е било преди това? Спри я и виж как ще подейства, може да е от сезон, хормони, храна (де да знаеш какво са променили в нея ако е същата) ..

24.10.13
15:13

Принципно си прав и може да е от всичко ,но въпроса ми беше дали изобщо е възможно да се появи акне от бирената мая ? Иначе от днес няма да ги пипна повече тези хапченца :( !

26.10.13
16:39

Хайде де търси се някакво научно обяснение дали и евентуално защо се е появило акне от прием на тази хран.добавка?
П.П От 2 дни съм спрял приема и акнето определено намаля ..

26.10.13
19:08

човек, всичко е индивидуално, пък и какво значение има, като най-важното е личния опит. Даже като се замисля, може и на мене да е вредила. Уффффф

30.10.13
09:33

По-логично е да намалява акнето, защото бирената мая съдържа доста витамини, минерали, ензими и киселини. Според мен има вероятност да си алергичен към някоя от съставките, които са в обвивката на таблетките. На коя марка марка ти е бирената мая ?

01.11.13
16:18

казано от Pavel Petrov на 30.10.13, 09:33:

По-логично е да намалява акнето, защото бирената мая съдържа доста витамини, минерали, ензими и киселини. Според мен има вероятност да си алергичен към някоя от съставките, които са в обвивката на таблетките. На коя марка марка ти е бирената мая ?

Производител:Химакс Фарма ЕООД София
Взимах максималната доза - 3х5 таблетки на ден
До колкото разбрах от високите дози при витамините от B група е възможно да се появи акне .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1