Хранителен режим за орелефяване + Тренировки

28.10.13
19:12

Добър вечер. Знам, че зимата не е сезон за както му казват “изцепване”, но аз съм решил точно и с това да се занимавам. Запали ме това, че повечето атлети, професионалист и аматьори в ниската категория по културизъм до 70 кг са с отлични тела. Това което ми говори, че аз съм 78 кг и къде къде изглеждам по-зле от тях. Естествно ако можех да съм като тях толкова лесно щях да съм спортист или културист (затова не казвам, че е лесно) и затова точно това целя.
Мисля, че щом тежа 78 кг следователно трябва да имам подкожни мазнини много.. (защото 78 кг чиста Мм си е доста трудно за поддръжка и като цяло достигане)
Как мога да ги сваля, смисъл тренировки.. чел съм много неща тук и къде ли не. Трябва да Ви кажа, че спазвам диети и резултатът рано или късно идва. Просто искам да споделя с Вас диети и тренировки за сваляне на подкожните мазнини, като съм наясно, че с тях ще сваля и ММ.
От кой храни да се огранича и в прочие.

До скоро бях на ВВД и може би затова и заманях повече от колкото тряваше.. мислех, че съм ектоморф и че е невъзможно да направя коремче и да се заобля.. :)

Ако пробвам с предсъзтезателна програма дали ще има ефект върху моята цел?

Благодаря на помогналите.. дано да съм бил достатъчно ясен какво целя.

28.10.13
20:34

78 кг на какъв ръст? И колко ти е % мазнини? Ако нямаш достатъчно мускули и да изчистиш, пак няма да приличаш на професионалистите до 70 кг.
Относно диетата - има достатъчно, избери си някоя. задължително следи да си на отрицателен баланс и за целта най-лесното е да намалиш въглехидратите.

Мнението беше редактирано от Петко К на 28.10.13 20:35.

28.10.13
23:52

180 см... идеята ми е, че не искам да изглеждам голям и, че няма смисъл да изглеждам голям при положение на такива кг какви мускули могат да се получат.. Какво ще кажете ако спра нацяло въглехидратите и на 2 или 3 ни да правя някакво по високо въглехидратно зареждане?

Отнсно подкожните мазнини.. ще ги измеря с форулата и ще ги напиша тук..

Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 28.10.13 23:52.

29.10.13
00:21

Тези формули не струват, измери се или поне дай снимка, да преценим.
Иначе, тези хора, дето ги гледаш в категория до 70 кг., с отличните тела, повечето са доста по-ниски от теб. За сравнение, аз съм 79 кг. в момента, но съм под 170 см.
Аз лично смятам, че за твоят ръст трябва да си към 80 кг. сравнително релефен, за да изглеждаш по подобен начин.

WA

29.10.13
07:28

Разбирам те! И аз искам точно това. 188 съм висок и искам да сваля до 75 кила, след което да кача до 80 и да съм нацепен и релефен. Това което правя за целта е: много белтъчини, въглехидрати само на закуска - овес с мляко и след това само белтъчини + зеленчуци разбира се (праз, броколи т.н) и малко мазнини - ядки и зехтин малко жълтък и тва е. Относно тренировките най-много ще ти помогне кардиото сутрин преди закуска според мен. Също така можеш да го включиш след силова тренировка. Успех.

Мнението беше редактирано от Warrior на 29.10.13 09:43.

29.10.13
11:42

Сега както съм 78 кг не става ли да променя диетата с въглените само от овеса сутрин, и основно протеин. По-интензивни тренировки в залата, като добавя и кардио. Така може да стана и 75 кг и тогава да качвам само ММ без въглехидратите. (НВД)

Само с тази снимка разполагам в момента.

Мнението беше редактирано от Бау Мяу на 29.10.13 11:48.

WA

29.10.13
19:38

Ако единствените ти въглехидрати за деня са само от овеса при това сутрин - това вече си е НВД. Разбира се говорим ако ги държиш в рамките на 50-100 гр. овeс.

Мнението беше редактирано от Warrior на 30.10.13 11:31.

02.11.13
00:28

Реших се, зимата ще се качва МАСА.. има си време кога да ги чистя.. но напред  храната върви и порасналият ми корем :(.. никога съм нямал корем, явно при период на покачване е нещо нормално. Благодаря за отговорите за сега ще качваме.. :)

05.11.13
11:26

Не се заблуждавай, че е нормално когато качваш да имаш корем. И защо си мислиш, че зимата се качва ? Ще станеш релефен на този ръст като качиш килограми с тежки високо-интензивни тренировки с къси почивки, но затова се иска време - може би година.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1