Креатин монохидрат

01.11.13
23:49

Значи свалих към 25кг и искам да взема креатин, четох че бил давал повече сила и това значи по-голяма тежест, повече повторения и т.н. Искам да орелефя корема и другите части, но не искам да ставам Рони Колман, повече ми харесва формата на Лазар Ангелов, нищо че е на стероиди. И ако взимам креатин ме е страх да не напълнея пак и отново да се захващам със свалянето, а и не искам да изглеждам много масивен, голям...Ако го взема само не искам да се натрупа много в корема, искам пресата да се личи, по-добре в ръцете, че и без това като отслабнах не може да се каже, че съм здрав. Около 180см съм и 73-4кг. На фитнес  ходя от 8-9 месеца сигурно и съм с 3-та програма вече, която мисля, че е за маса, а предната беше за релеф. Има ли смисъл да взимам креатин или не ? И какво ми препоръчвате да взема ? Подкожните мазнини последно когато ги мерих, не знам кога беше това, преди 1 месец сигурно ги мерих по някаква си формула - обиколка на врата и талията и ме изкара с .35

Не ми се пускаше тема само за мен, ама ми изтриват написаното като пиша в друг пост...

Креатин монохидрат = ВОДА !

02.11.13
15:21

Креатина е просто хранителна добавка, нищо няма да ти стане. Напълняването или свалянето си зависят от диетата, от това колко въглехидрати, протеин и тн. ще приемаш. Не си мисли, че от някаква си хранителна добавка ще заприличаш на професионален културист, или пък ще напълнееш (е от гейнъра може и да напълнееш).
Имало е моменти в които съм бил на ниско въглехидратна диета и съм приемал креатин, и съм си свалял качествено.
Според мен е по добре да ги разучиш повечко нещата, и чак тогава да приемаш хранителни добавки- ако изобщо на този етап имаш нужда от приемането им.

02.11.13
20:19

9:00 Овесени ядки + кисело мляко + 1 банан
09:00 1 препечена филия + банан + яйце

Обяд: 12:00
риба, пилешки гърди, ориз или картофи + салата

19:30/20:00
риба,пуешко или телешко месо + всякаква салата. Преди лягане 1 кофичка кисело мляко.
Между обеда и вечерята 1 корни + 1 банан и 1 кофичка кисело мляко. Около 16:00 ще е това.

Този режим ми го дадоха от фитнеса, който посещавам. Около 180-2см и 73кг съм. Свалих около 25кг и с тази диета искам да извая коремните мускули и т.н. Този, където ми я направи каза, че ако ще качвам, ще съм бил качвал мускулна маса, а не сланини. Та с тая програма за около 9 месеца г/д какво ще стане ? Ходя на фитнес от около 8 месеца и съм стегнал горе долу. ,15.35 (ако не излезе са ) подкожни мазнини имам според някаква си формула, която иска да си измериш вратната обиколка и на талията. Казаха ми да не отслабвам вече и да спирам тичането и само да изчистя подкожните мазнини.

Фитнес програмата ми е следната:
Понеделник: Гърди + Бицепс + коремни преси и вдигане на краката от лежанката всеки път след края на другите упражнения
Гърди
1-Лежанка 4х10
2-Горна 3х10
3-Долна/флайс 3х10

Бицепс
1-Сгъване с прав лост 4х10
2-Концентрирано 3х10

Вторник: Трицепс + Гръб
Гръб:
1-Дърпана на скрипец с тесен хват 4х10
2-Чукове 3х10
3-Баба Меца 3х10

Трицепс:
1-Избутване с тесен хват 4х10
2-Френско разгъване 3х10

Сряда: Рамо + Крака
Рамо:
1-Раменни преси 4х10
2-Въртолет 3х10
3-Разтваряна встрани от наклон 3х10

Крака:
1-Клякане с щанга 4х10
2-Избутване на машината 3х10
3-Повдигане за прасци 3х15
Почивката е между 01:30 и 02:00. Това ми е трета програма, като първата беше базовата,а втората за релеф.

Не ми отговорихте преди дали става за орелефяване на коремните мускули или просто губене на подкожни мазнини...Не мога да ви кажа грамажа, пак казвам, майка ми взима не само за мене, а за всички в къщата и ям колкото ми се сложи де и без да ми е тежко после. Ако трябва ще си купа някакъв кантар да мера, ако става де...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1