Препоръчайте протеин

29.10.05
23:27

Някои ако може да каже протеин от ,който е много доволен и да не е с надута цена  :lol: .

SE

29.10.05
23:35

глей ся в форума има около 9999 такива теми
погледни преди да пишеш
а за протейн аз лично ти препоръчвам про голд 90 на нитрум
цена за 400 гр 8 лв

30.10.05
11:07

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=10418
ето чети.има и още сумати теми. :wink:

а аз ти препоръчвам про голд :wink: (1 кг-17лв) 8)

30.10.05
12:22

[quote author=“bolkers”]а аз ти препоръчвам про голд :wink: (1 кг-17лв) 8)

в snc-то е 19,60(или там някъде беше не помна точно) в магазина на нутрим 17 ли е?

30.10.05
12:30

Ми май е толква в магазина на нутрим.Майками на път за работа минава от там и тя ми го зима и ми е казвала че е толква. :wink:

M_

30.10.05
14:51

[quote author=“wolf_”][quote author=“bolkers”]а аз ти препоръчвам про голд :wink: (1 кг-17лв) 8)

в snc-то е 19,60(или там някъде беше не помна точно) в магазина на нутрим 17 ли е?

проголд 90 е там някъде колкото казваш ти..17 лв са Super Winner,Forte i HiFit

EA

30.10.05
15:57

незнам защо но доста хора казват че Про голд 90 не бил кои знаи какво.даже не го удобряват повече /викат ми виж и цената  - ко очакваш  на тази цена да ти преложат-нещо добро ли - неее!!! / това било колкото като сте в затруднени положения / финансови / да има да не оставате без хич / ако сте си въобразявали че качвате от него - не , това било от храната която сте яли и тренировките /.аз незнам какво да кажа защото не съм го пробвал.а аз съм за суроватката на Нутрим.цена/качество - перфектно :)

30.10.05
16:48

[quote author=“M_U_T_O”][quote author=“wolf_”][quote author=“bolkers”]а аз ти препоръчвам про голд :wink: (1 кг-17лв) 8)

проголд 90 е там някъде колкото казваш ти..17 лв са Super Winner,Forte i HiFit

И Про голда е 17.Аз го взимам за толкова.

30.10.05
18:32

АББ пуре про 2кг. 87лв - суроватъчен е и надценката  му е най-малка от вносните

M_

30.10.05
18:45

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]незнам защо но доста хора казват че Про голд 90 не бил кои знаи какво.даже не го удобряват повече /викат ми виж и цената  - ко очакваш  на тази цена да ти преложат-нещо добро ли - неее!!! / това било колкото като сте в затруднени положения / финансови / да има да не оставате без хич / ако сте си въобразявали че качвате от него - не , това било от храната която сте яли и тренировките /.аз незнам какво да кажа защото не съм го пробвал.а аз съм за суроватката на Нутрим.цена/качество - перфектно :)

Кое имаш предвид под названието суроватка? Щото  и Pure whey pro,i WPI от протеините са суроватчни..Масс гейнера е суроватъчен и Junior-a и той е суроватъчен..

EA

30.10.05
21:13

еми да речем pure Whey pro :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1