03.11.13
15:48
Здравейте!
Искам да питам за какво всяка една програма да се тренира един ден и другия се почива и т.н. Това не го разбирам и ми е интересно.
П.п. Не искам да ставам досаден, и да правя клишета, но нямам програма. Ако някой би искал да ми помогне с малко-повечко информация, нека пише, плс.
казано от Cvetan Cvetanov на 03.11.13, 15:48:
Искам да питам за какво всяка една програма да се тренира един ден и другия се почива и т.н.
Как пък реши, че е във всяка?
Това е правило само в програмите за начинаещи, в останалите може да има няколко дена подред тренировки и даже два пъти на ден.
А като нямаш програма, избери си някоя готово. В сайта и във форума има публикувани десетки.
03.11.13
17:55
казано от Петко К на 03.11.13, 17:00:
казано от Cvetan Cvetanov на 03.11.13, 15:48:
Искам да питам за какво всяка една програма да се тренира един ден и другия се почива и т.н.
Как пък реши, че е във всяка?
Това е правило само в програмите за начинаещи, в останалите може да има няколко дена подред тренировки и даже два пъти на ден.А като нямаш програма, избери си някоя готово. В сайта и във форума има публикувани десетки.
Да, но не знам коя би ми свършила работа, защото човек не знам какво да я правя. Тежа 70 килограма и съм висок 170, и имам корем. Първо, не знам на първо място да кача маса след това да отслабвам, или някаква друга такава стратегия, нямам си наидея. И да, но просто искам в седмицата да тренирам повече от 3 пъти/дена.
03.11.13
18:01
Еми седмицата има 7 дена, дори да почиваш през ден, пак са повече от 3 :D Първо качвай, после сваляй. Следователно ти трябва програма за качване на мускулна маса и хранителен режим за качване на маса, но като гледам колко си неориентиран....... най-добре си вземи инструктор в началото,докато научиш базовите движения. ИЛИ по-евтиният и по-добър вариант за мен, но по-труден за теб - отдели време и започни да четеш за тренировки и хранене - във форума има предостатъчно информация заедно с качени клипчета кое как се прави. Информирай се малко, не чакай на готово. Дори сега хората да ти напишат програма едвали ще разбереш и половината от нея..
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 03.11.13 18:03.