Искам мускулна маса!

04.11.13
16:23

Здравейте!Ходих в скапания фитнес 4 месеца и нищо.Има ли някой, който може да ми помогне, да стана с повече мускулатура, понеже съм най-големия балък в цялото училище и всички ми се подиграват, но не мога да им кажа понеже ще ме пръснат защото съм смотам бе никакви мускули, плочки и прочие.Някой инструктор или прочие, бих дал 50,60,80,100 лева, само да ме направи малко по-здрав.

04.11.13
16:38

1. Тренирай !
2. Яж !
3. Не обръщай внимание на подигравките, не се знае след 10-15 години кой ще е по-як ;)

04.11.13
16:48

казано от James Hinks на 04.11.13, 16:38:

1. Тренирай !
2. Яж !
3. Не обръщай внимание на подигравките, не се знае след 10-15 години кой ще е по-як ;)

Добре!Към кой трябва да се обърна да ми напише хранителна програма, и тренировъчна, и кой ще ми показва упражненията, за бога не мога да направя свястно 30 кг лежанка след 4 месеца фитнес.

Carbohydrate

04.11.13
16:51

Тренирай си психиката! Като бях в Чечня(учих там), то местните закачаха само най-големите, най-здравите момчета!(няма да описмам защо и т.н.) Ако имаш кураж да влезеш в конфликт, даже и да ти е ясно за изхода, значи си яко копеле. Това са силните хора! Не които побеждават, а които не се страхуват да загубят. Но това беше по мое време, когато всичко беше честно и по мъжки. Сега е кур..енско време и мъжете са на умирачка. Но пак мисля, че всичко е до сърцето и психиката.

04.11.13
18:22

Това добре, а по въпроса с мускулната маса???

04.11.13
18:28

Направи си един дневник на тренировките тук и всеки ще ти дава полезни съвети в него.

04.11.13
18:51

казано от Миро на 04.11.13, 18:28:

Направи си един дневник на тренировките тук и всеки ще ти дава полезни съвети в него.

Добре, де, не знам как се изпълнява дадено упражнение, и въобще какви упражнения да правя, как да се храня и въобще нищо.Къде има фитнес с инструктор да му платя и да ме научи?

04.11.13
22:37

Остави го фитнеса за сега.Започни с упражнения със собствено тегло-лицеви опори,набирания и прочие.
И недей да мислиш,че някой ще те “научи”.С малко четене и сам ще схванеш нещата.Когато това стане ще знаеш кога да се ориентираш към залата.

05.11.13
22:29

казано от spook на 04.11.13, 22:37:

Остави го фитнеса за сега.Започни с упражнения със собствено тегло-лицеви опори,набирания и прочие.
И недей да мислиш,че някой ще те “научи”.С малко четене и сам ще схванеш нещата.Когато това стане ще знаеш кога да се ориентираш към залата.

Нали, това казвам, не мога никакви набирания, или кофички, дори не знам дали правя лицевите опори правилном не мога да направя 10, а трябва 25 за училище.

05.11.13
22:52

Точно за това ти казвам да започнеш да правиш тях колкото можеш.Напъвай ,прави половинки и прочие .Няма смисъл да ходиш в залата при положение,че двигателната система е на застоял дядо.Раздвижи се,тичай,скачай...

казано от Даниел Бонев на 05.11.13, 22:29:

Нали, това казвам, не мога никакви набирания, или кофички, дори не знам дали правя лицевите опори правилном не мога да направя 10, а трябва 25 за училище.

Е, хубава работа! И аз не мога да се набирам, ама това не значи, че не се набирам! Ако трябва ще ги правиш от пръсти, ако трябва с лек отскок, с подхват. Ако трябва ще се покачиш на нещо, за да стигнеш до лостта в най-горно положение и само ще се спускаш бавно и контролирано надолу. Или пък ще започнеш с хоризонтални набирания. За лицевите опори пък има толкова картинки и описания как се правят и във форума, и в нета, та няма начин да не се ориентираш. За кофичките също - ако трябва ще почнеш трицепсови, на пейка или стол, после ще качиш и краката по-на високо и така... Важното е да се опитваш и да напредваш, ако ще и да е бавно и трудно!
Успех ти желая!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1