Възможно ли е да сваля 10-15 кг за месец и половина?

03.11.13
17:43

Моля ви да ми помгнете, ако можете... Искам да ви попитам според вас възможно ли е за 1 месец и половина да сваля 10-15 кг. Минимума трябва да ми е 10. Да ви разкажа моята история накратко тренирам боен спорт, получих контузия и не тренирах 2 месеца качих около 10 кг. и излязох от килограмите ми за категория, но поддържах форма колкото мога уж във фитнеса, но ... И сега ми трябва спешно сваляне за кратък период взех си OxyElite Pro и Л-карнитин. Моля, ако някой може да ми препоръча някакъв хранителен режим за бързо сваляне,колкото се може без да губя мускул, което е почти невъзможно при бързото сваляне, но трябва, да сваля готвя се от много време за състезанието,а сега какво стана... Моля изразете мнение възможно ли е да ги сваля тези килограми за такъв период или да не си правя труда изобщо, а да си изчистя както трябва...

03.11.13
23:03

И да може, какво ще стане?!

Ще те нашамарят на състезанието, щото ще си парцал... По хубаво се готви за следващо или играй в категорията в която влезнеш, като пак ще те опукат като круша, но поне ще си в добро здраве :D

03.11.13
23:07

Аз нека да влезна в категорията пък знам какво да правя :Д и все пак възможно ли е ?

03.11.13
23:24

По скоро не, според мен.

03.11.13
23:53

Всичко е възможно. Стига да успееш да създадеш толкова голям калориен дефицит (по-груби сметки поне 2000 ккал дневно), ще ги свалиш.

Зависи и колко килограма си и колко искаш да станеш. Едно е да си 100 сега, друго е да си 70 - процентно разликата не е малка.

04.11.13
19:33

90 съм целта е 75 - 80

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1