вапросче...

Темата е заключена.

30.10.05
18:17

Ам...са брат ми е в англия .. ми е зел креатин и глутамин ама ... мислия си дали да му кажа да отиде в някои аптека да попита за сустанон дали има ... според вас ще има ли и какви други неща може да има .. и на границите може ли да му направят проблем..?

30.10.05
19:01

кажи на брат ти да земе и протеин. :wink: (спорет мен тва е наи добрата комбинация: глутамин протеин и креатиан) :wink:

30.10.05
19:22

bolkers едвам го навих за тея ... щото на вращане трябва куфара да не надвишава 20кг а тои ми зе 700гр креатин и 400 глутамин  :lol: иначе каза че на оптимум тоя pure whey дето е е за 90лв .. а тука е по 210…

KP

31.10.05
12:31

[quote author=“vanwilder”]bolkers едвам го навих за тея ... щото на вращане трябва куфара да не надвишава 20кг а тои ми зе 700гр креатин и 400 глутамин  :lol: иначе каза че на оптимум тоя pure whey дето е е за 90лв .. а тука е по 210…

ми като му е пълен куфара що ни питаш нас дали да му кажеш еди кво си? Ние ли ще му носим куфара?

31.10.05
16:06

kpo ох млакни моляти се,че като ти гледам постовете ми става лошо.1,2,3 пати си малча ама ... кат си прост.ти мое ли да четеш ве .. те и малуумника.питам дали може да му направят проблем ако ми земе някакав стероид :!: и дали някои знае какви продукти продават по аптеките там (стероиди)

KP

01.11.05
13:21

[quote author=“vanwilder”]kpo ох млакни моляти се,че като ти гледам постовете ми става лошо.1,2,3 пати си малча ама ... кат си прост.ти мое ли да четеш ве .. те и малуумника.питам дали може да му направят проблем ако ми земе някакав стероид :!: и дали някои знае какви продукти продават по аптеките там (стероиди)

Абе дали ти става лошо или не аз нямам връзка с това след като си писал че му е пълен куфара, и представа нямам за какво ни питаш дали може да побере още багаж. А това че си имал нещо друго впредвид, го питаш сега, аз да не съм баба Ванга да знам какво си искал да кажеш?????
Но след като най накрая си решил да ни запознаеш с основния пробжлем, въпреки че ти е станало лошо виж това:
http://info.mitnica.com/
може би ще видиш може ли да му направят или не проблем

01.11.05
13:46

я кажи каде сам писал,че е пален .. просто казах,че няма да ми земе протеин щото искам поне 5кг а това е много...мерси за линка

KP

02.11.05
10:43

[quote author=“vanwilder”]я кажи каде сам писал,че е пален .. просто казах,че няма да ми земе протеин щото искам поне 5кг а това е много...мерси за линка

виж дали куфарът му е 15 кг или 20 това просто е оф топик. Ако му е бил 15 кг, е щял да ти вземе 5 кг протеини => че му е пълен, след като само обясняваш че няма да ти вземе 5 кг.
Колкото до въпроса със Сустанона, дали да ти вземе или да не ти вземе, според мен е ДА НЕ ТИ ВЗЕМЕ, защото в БГ в аптеките има Омнандрен® който по състав от години отговаря на Сустанон®
и цената му е 4 лв.
Виж аз не съм ходил в Англия заради стреса който бих си направил заради  лявото движение, но се съмнявам че цената на Сустанона в Англия ще е < от 4 лв.
След като в Германия съм си купувал парацетамол за 1,50 евро блистера.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1