05.11.13
10:44
Здравейте, имам проблем който незнам от какво може да е породен. Тренирам от около година и половина главно различни видове лицеви опори и набирания, но каквото и да правя как да ги правя напредък нямам.. от известно време мускулите ми се измарят доста бързо направо се втвърдяват, особено на краката. от каране на колело се измарям все едно дърпам след мен цял камион. тъй да се каже де :) получавам сърцебиене след слизане от колелото и краката са ми втвърдени... и всичко това ми минава толкова бързо колкото и става... но колело не мога да карам изпитвал съм адксите усилия... и говоря за има няма 6-7 мин, на колелото. горе долу така ми се получава и с останалите мускули..... все едно имам някакъв лимит. каквито и тренировъчни програми да пробвам .с цел увеличаване на мускулна маса ... стигам до един момент не мога да продължа напред.... не взимам нищо, гледам да си набавям всичко чрез храна/. да не говорим че това втвърдяване ми се получава доста лесно.... случвало ми се е да взема да разбия кисело мляко кофичка с ръка и от “шейкванията” мускулите на предмишницата да ми се втвърдят.. Докторът ми каза че може да е на нервна основа но реших да се допитам и до вас, тъй като хапчетата не ми помагат...
05.11.13
11:59
Личния лекар ли ти е дал това мнение?
05.11.13
12:05
Ами опиши как се храниш, например, като погледнеш назад за 1 мес. и какви тренировки си правил през това време. Обикновено, най-простата причина е преумора на мускулите вследствие на липса на енергия..
Мнението беше редактирано от Carbohydrate на 05.11.13 12:07.
С тези лицеви опори и набирания скоро няма да имаш ефект, тръгни на фитнес.
05.11.13
18:35
да личния ми даде това мнение .... даде ми да пия деанксит но няма ефект.....
храненето ми е 4 пъти на ден горе долу през един и същи интервал....
гледам да има в менюто ми ориз картофи месо главно птиче или риба..... яйца такива неща.... плодове също така ям ....
загрявам си как трябва преди тренировки.... м/у сериите имам добри почивки към минута минута и половина....
даже си правих 10 дневна почивка и пак нищо.
имаше даже една програма - 7 Weeks to 100 Push-Ups… ем почнах при нея от аматъор нищо че по графиката от нея можех да почна от адвансед :) и нямам никакъв напредък.... смисъл повече от 30 лицеви не мога да направя на един път.... колкото и да нямам прогрес с лицеви и набирания поне това мога да правя.... да не говорим че до 2 месеца можех да правя на лоста т.нар. силово.... а сега немога....
05.11.13
22:59
Значи е редно да се върнеш при личния ти лекар, да му кажеш какъв е резултата от лечението и той да прецени какво трябва да става от тук нататък. Има голяма вероятност да те прати на невролог.