Кое е правилното решение ?

05.11.13
14:29

Здравейте, пиша ви със следната цел...  Четох, търсих, разглеждах и в края на краищата не мога да взема решението, кои точно продукти да си закупя и как всъщност да ги съчетая.. Именно това ме доведе до този форум и предварително се извинявам ако по някакъв начин съм причинил неудобство или съм нарушил приетите във форума правила.

Конкретно към въпроса :

Решил съм да си поръчам протеин, креукалин, аргинин, аминокиселини. Дълго време разглеждах продукти на различни марки и коментари относно тяхното действие и за сега съм се спрял на следните -

протеин - optimum nutrition gold standart ;
креукалин - ALL american efx - kre-alkalyn pro
аргинин - all american efx - nytric
аминокиселини. - amix bcaa

*обмислям дали да не си взема и някакви termo cuts (като за сега са ми грабнали окото тези на optimum nutrition) само, че тук вече нз дали няма да станат прекалено много нещата и да се наруши в крайна сметка желаният ефект. Който всъщност е да поизчистя мазнините и  да кача чиста мускулно маса.

Молбата ми е всеки, които има желание и опит, да го сподели и да си даде мнението дали е правилно, съвместимо и полезно за желаната от мен цел, това съчетание от продукти. Как ще е най - удачно тяхното приемане и прочие. Благодаря ви!

05.11.13
19:45

Избортъ ти е добър и според мен. Добави и гултамин, не избързвай с термогените. Личният ми съвет е сам да си съставиш рецепта от продукти използвани за изчистване на нежеланте мазнини. Повечето fat burner продукти са комплекс от стимуланти които не са спрямо твоите нужди и навици на хранене. Или ще пробваш доста различни марки и модификации докато не усетиш коя има добър ефект. Успех

05.11.13
22:54

казано от bicepcurl на 05.11.13, 17:55:

Изборът ми изглежда ок, само не ми харесва аргинина. Бих ти препоръчал да си вземеш кето-глутаратна форма на прах. Много по-работеща е и излиза по-изгодно. Личните ми предпочитания клонят към примафорс или бълк паудърс

Съгласен, и гледай оптимума да не е менте. Глутамин също няма да е зле да добавиш.

06.11.13
14:08

Благодаря ви за коментарите, сега ще разгледам и за гултамин. Относно качеството на продуктите, всичките ще ги поръчам от Силабг. До сега не съм поръчвал от там, но доколкото чета са качествени нещата.

PS: При избирането на Глутамин, на кои марки да насоча вниманието си?

Мнението беше редактирано от Кирил Т. на 06.11.13 14:10.

07.11.13
00:29

казано от Кирил Т. на 06.11.13, 14:08:

Благодаря ви за коментарите, сега ще разгледам и за гултамин. Относно качеството на продуктите, всичките ще ги поръчам от Силабг. До сега не съм поръчвал от там, но доколкото чета са качествени нещата.

PS: При избирането на Глутамин, на кои марки да насоча вниманието си?

Primaforce, ON, Syntrax са все доказани марки, щом от силата ще поръчваш екстра, там са точни отвсякъде.

07.11.13
17:42

за средставата, знаете, никога не са в повече :D; но определено съм решил като ще се дават пари и ще се купуват добавки, да не издребнявам и да си взема оптималното.

Глуатамин реших да взема на ON, тъкмо с протеина ще вървят в една марка.
Пептиди ако трябва да съм откровен не знаех какво са, сега прочетох и ще ги добавя в списъка. Отново обаче ще ви помоля да ме насочите към марка, тъй като това вече ми е трудно да преценя, колкото и да чета рекламациите на отделните продукти.

По горе ме посъветвахте да сменя аргинина на EFx (nytric pro), което също реших да направя, отново обаче не знам към кой да се насоча.
И също така като сменям аргинина да сменя ли и креукалина (efx pro) със креукалин на марката на която ще бъде и аргинина.

Извинявам се за аматьорските въпроси и наистина ви благодаря много.

11.11.13
11:21

добре, значи остават само пептидите.
При тях към, кои марки да се насоча?

12.11.13
11:14

Да и аз други не откривам.
И, надявам се, последният въпрос ми е - след като ще взема и тези пептиди на Бълк, които ги водат като глуатаминови.. Да си взема ли и отделно глуатамин или ще стане много ?

Мнението беше редактирано от Кирил Т. на 12.11.13 11:15.

14.11.13
11:04

екстра, благодаря ти много за всичко. другата седмица ще ги поръчам, надявам се скоро да се похваля с резултати.

18.11.13
11:11

казано от Кирил Т. на 05.11.13, 14:29:

*обмислям дали да не си взема и някакви termo cuts (като за сега са ми грабнали окото тези на optimum nutrition) само, че тук вече нз дали няма да станат прекалено много нещата и да се наруши в крайна сметка желаният ефект. Който всъщност е да поизчистя мазнините и  да кача чиста мускулно маса.

Първо качи малко, пък после ще чистиш. Сега не бързай с фет бърнъри ;)

19.11.13
10:04

казано от Кирил Т. на 12.11.13, 11:14:

Да и аз други не откривам.
И, надявам се, последният въпрос ми е - след като ще взема и тези пептиди на Бълк, които ги водат като глуатаминови.. Да си взема ли и отделно глуатамин или ще стане много ?

Комбинацията е супер, даже глутаминовата матрица на Масъл Фарм е точно такава комбинация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1