05.11.13
14:29
Здравейте, пиша ви със следната цел... Четох, търсих, разглеждах и в края на краищата не мога да взема решението, кои точно продукти да си закупя и как всъщност да ги съчетая.. Именно това ме доведе до този форум и предварително се извинявам ако по някакъв начин съм причинил неудобство или съм нарушил приетите във форума правила.
Конкретно към въпроса :
Решил съм да си поръчам протеин, креукалин, аргинин, аминокиселини. Дълго време разглеждах продукти на различни марки и коментари относно тяхното действие и за сега съм се спрял на следните -
протеин - optimum nutrition gold standart ;
креукалин - ALL american efx - kre-alkalyn pro
аргинин - all american efx - nytric
аминокиселини. - amix bcaa
*обмислям дали да не си взема и някакви termo cuts (като за сега са ми грабнали окото тези на optimum nutrition) само, че тук вече нз дали няма да станат прекалено много нещата и да се наруши в крайна сметка желаният ефект. Който всъщност е да поизчистя мазнините и да кача чиста мускулно маса.
Молбата ми е всеки, които има желание и опит, да го сподели и да си даде мнението дали е правилно, съвместимо и полезно за желаната от мен цел, това съчетание от продукти. Как ще е най - удачно тяхното приемане и прочие. Благодаря ви!
Избортъ ти е добър и според мен. Добави и гултамин, не избързвай с термогените. Личният ми съвет е сам да си съставиш рецепта от продукти използвани за изчистване на нежеланте мазнини. Повечето fat burner продукти са комплекс от стимуланти които не са спрямо твоите нужди и навици на хранене. Или ще пробваш доста различни марки и модификации докато не усетиш коя има добър ефект. Успех
05.11.13
22:54
казано от bicepcurl на 05.11.13, 17:55:
Изборът ми изглежда ок, само не ми харесва аргинина. Бих ти препоръчал да си вземеш кето-глутаратна форма на прах. Много по-работеща е и излиза по-изгодно. Личните ми предпочитания клонят към примафорс или бълк паудърс
Съгласен, и гледай оптимума да не е менте. Глутамин също няма да е зле да добавиш.
Благодаря ви за коментарите, сега ще разгледам и за гултамин. Относно качеството на продуктите, всичките ще ги поръчам от Силабг. До сега не съм поръчвал от там, но доколкото чета са качествени нещата.
PS: При избирането на Глутамин, на кои марки да насоча вниманието си?
Мнението беше редактирано от Кирил Т. на 06.11.13 14:10.
07.11.13
00:29
казано от Кирил Т. на 06.11.13, 14:08:
Благодаря ви за коментарите, сега ще разгледам и за гултамин. Относно качеството на продуктите, всичките ще ги поръчам от Силабг. До сега не съм поръчвал от там, но доколкото чета са качествени нещата.
PS: При избирането на Глутамин, на кои марки да насоча вниманието си?
Primaforce, ON, Syntrax са все доказани марки, щом от силата ще поръчваш екстра, там са точни отвсякъде.
за средставата, знаете, никога не са в повече :D; но определено съм решил като ще се дават пари и ще се купуват добавки, да не издребнявам и да си взема оптималното.
Глуатамин реших да взема на ON, тъкмо с протеина ще вървят в една марка.
Пептиди ако трябва да съм откровен не знаех какво са, сега прочетох и ще ги добавя в списъка. Отново обаче ще ви помоля да ме насочите към марка, тъй като това вече ми е трудно да преценя, колкото и да чета рекламациите на отделните продукти.
По горе ме посъветвахте да сменя аргинина на EFx (nytric pro), което също реших да направя, отново обаче не знам към кой да се насоча.
И също така като сменям аргинина да сменя ли и креукалина (efx pro) със креукалин на марката на която ще бъде и аргинина.
Извинявам се за аматьорските въпроси и наистина ви благодаря много.
Да и аз други не откривам.
И, надявам се, последният въпрос ми е - след като ще взема и тези пептиди на Бълк, които ги водат като глуатаминови.. Да си взема ли и отделно глуатамин или ще стане много ?
Мнението беше редактирано от Кирил Т. на 12.11.13 11:15.
екстра, благодаря ти много за всичко. другата седмица ще ги поръчам, надявам се скоро да се похваля с резултати.
18.11.13
11:11
казано от Кирил Т. на 05.11.13, 14:29:
*обмислям дали да не си взема и някакви termo cuts (като за сега са ми грабнали окото тези на optimum nutrition) само, че тук вече нз дали няма да станат прекалено много нещата и да се наруши в крайна сметка желаният ефект. Който всъщност е да поизчистя мазнините и да кача чиста мускулно маса.
Първо качи малко, пък после ще чистиш. Сега не бързай с фет бърнъри ;)
19.11.13
10:04
казано от Кирил Т. на 12.11.13, 11:14:
Да и аз други не откривам.
И, надявам се, последният въпрос ми е - след като ще взема и тези пептиди на Бълк, които ги водат като глуатаминови.. Да си взема ли и отделно глуатамин или ще стане много ?
Комбинацията е супер, даже глутаминовата матрица на Масъл Фарм е точно такава комбинация.