Humble guy in humble search..

Темата е заключена.
Прескочи до:

Ден за бици и цици!

Най-любимия на всички позьорчета. Приятно започна с обикновена закуска, преди тренировка Monster, а след нея много приятен протеин на Weider с вкус на банан, лично аз до сега не съм пил толкова вкусен протеин. Обядът ми беше телешко с ориз, малко хляб и салата, сега пия кафенце и раздавам правосъдие в League of Legends.
Тренировката ми беше както обикновено 3 тежки серии лежанка с дъмбели, 3 тежки серии горна с дъмбели, 2 серии долен флайс в удължена серия с лег с дъмбели и кросовър, за финиш. При бицепса работите бяха мудни, 6 серии по 21 повторения и 3 серии скотово и казах довиждане на залата.

После ще опиша останалото хранене през деня.

22.10.13
18:13

казано от Владислав Андонов на 22.10.13, 15:40:

Ден за бици и цици!

Е да,нима имаш друг ден ? :D

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.10.13 18:14.

Имам ден за гръб! Ма той е след една седмица почти... :(

22.10.13
18:22

Под “ден за гръб”, да не визираш това, как тренираш ръцете с гръб към машините и хората в залата ?

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.10.13 18:23.

Дъаа! И как стоя на челна стойка докато тренирам предмишницата до скрипеца :D

Две хранения от последния пост, мляко с банан и овесени ядки. Телешко с ориз и 3 филийки хляб, салата. Мисля преди лягане да сляза и да си взема една палачинка ма май ще ме домързи.
Ся тряя да почвам ментална подготовка за утре, че ме чакат крака... ако Иван пита т’ва е деня в който седя прав докато правя ръце :D
Поздрави!
End of blog!

22.10.13
22:25

В който седиш клекнал,докато сгъваш за гърди на кросоувъра!

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.10.13 22:26.

Интересно ми е за деня за рамо какво ще измислиш :D

22.10.13
22:40

Рамото няма да го тренираш, то така или иначе се натоварва от клатенето за бицепс.

22.10.13
22:41

Пък и за какво са ти прекалено големи рамене,ще ти направят ръцете да изглеждат малки...

Т’ва ми напомня на историята на един колега от университета. Отишъл си човека в залата, ама там само няк’ви маняцни джаскат ръце, и всички само ръце правят. Той ги погледнал видял, че Squat поставката си била свободна и започнал да си кляка свободно. След няколко серии отишло едно момче до него и го попитал много тактично- “Абе брат, зак’во го прайш тоя клек, той не е за ръце!”
При което можеш да си представиш к’ва му е била реакцията :D

22.10.13
22:46

Изпънал му е два шамара?

Мнението беше редактирано от lordinario на 22.10.13 22:46.

Е малко по-тактично го отебал и довършил тренировката.

Ден за крака! (+ неочаквани набирания)

Всичко беше шест, добра закуска, добра тренировка за крачета:
5х5 Клекове с щанга, последвани от бедрени екстензии 3 серии до отказ. Напади 3 серии по 10 повторения. За задната част направих бедрени сгъвания и довърших с лег преса за задна част. Тренировката ми приключи с прасец на калф машина. Ta след тренировката изпих едно протеинче и се оказа, че трябва да ида в университета за да си изкарам упражнението по спорт :О
В което се наложи да направя няколко десетки набирания  с различни хватове и всичко приключи. Прибрах се и хапнах един мазен бургер и таман да легна да поспя ми се наложи да проведа няколко разговора, та след тях описвам целия си ден тук.
Поздрави!

Ден за почивка (За Ванко, т’ва е деня в който между сериите за ръце почивам!)

Та с брутално гадната си афта фостата си, бях ограничен доста сериозно откъм дъвчещи движения и храненето ми е доста.... оскъдно. Гледам да го карам на по мешави храни, които не искат много дъвчене и затова не съм ял нещо смислено освен пилешкото с ориз на обяд. Преди това едни бисквити, докато се събудя. Следобед го изкарах на филийки с крема сирене и прясно мляко и от тогава гледам да карам само на течности и/или айрян.

Утре съм на интервю за работа, така че стискайте палци и евентуално след това ще си убия раменете!!!!!

Поздрави!
End of blog!

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 24.10.13 21:22.

Започнах 5х5 ^_^

Днес беше един дооооооооста дълъг ден. Упражнение по физиология в 8 сутринта, последвано от колоквиум... ужсТ. Храненето беше със subway след упражнението, 2 кафета и кока кола. Към 5 хапнах фасул с наденичка, като оставих мазната чорба да си плува в извращенията в които е направена и заминах към залата. Загрях си стабилно и започнах 5х5 клекове със 70, лег със 70, гребане с 60. След което завърших трицепсово разгъване на трапец и наказах корема. Доза протеин и марш към вкъщи. След малко ще ям... но не знам какво. После ще ям кисело мляко с извара и накрая на вечерта май ш’ ям палачинка... не съм сигурен. Както и да е.
Поздрави!
End of blog!

Йее да живее прогреса!

Винаги съм подценявал неделния ден, струвал ми се е муден от време оно. Днес обаче се оказва, че е втората ми тренировка 5х5 и бях силно мотивиран да превъзмогна себе си и да правя с повече килограми. Тъй като миналата тренировка клека беше със 70, днешният клек бе с 60, раменната преса малко я надцених и сложих килограми, които ми бяха леки-40 така че другия път мисля да се пробвам с 50 и се стигна до момента за тяга. ЛИЧНО АЗ съм супер доволен от това, че направих 5 серии по 5 повторения със 110 килограма при тегло 60, след това направих 5х5 набирания с 20кг тежест и приключих със скотово сгъване и коремни преси от вис.

Храната днес малко ще я поразчупя. Закуската беше обикновена, след това изпих едно кафе, дозичките креатин и заминах към залата. Приключих тренировка и пийнах протеин на Opti Whey и минавайки към Фантастико забелязах една много интересна схема. БИО Боза от пълнозърнест ръж-8гр. въглен, 0 мазнина, 11гр. протеин на 100 мл. Дори да не е толкова възнамерявам да се набозя (ебати думата) и ще проследя резултат. Та предстоящото ми хранене ще бъде от картофи и пилешки шницелчета.

Поздрави!
End of blog!

Уоооо!
Реших, че след тренировка в залата и една по джудо ще бъда по-умрял, но явно волята ми е по-силна. Та сутринта станах и хапнах филийки с шоколад и кафе, след което стана обед и си направих яйца и няколко филийки с катък и дойде време за фитнес. Трета тренировка 5х5 и край на първа седмица. Клекове пет серии, като започнах с 50 и във всяка серия увеличавах по 5 килограма, след което горен лег с 60 последван от гребане с 60. Изпих един протеин на PN, мамка му, и заминах в залата в която направих около час подхвърляния и падания и яко спаринг. Прибрах се вкъщи и се наядох добре със свинско с картофено пюре и малко хляб. Та сега ще излизам и мисля, че ме очаква чийзкейк със сладко от боровинки, но да не казвам голяма дума.
Приятна вечер колеги!
End of blog!

Ужасен ден...

Храненето не беше зле като цяло, но тренировката ми беше меко казано отвратителна. Клекове с 60 кила, раменна с 45, тяга със 112, набирания с 15 килограма тежест, бицепсово и корем колкото да има. Нямам желание даже да пиша.
Все пак лека нощ колеги :)
End of blog!

Бахти кефа да тренираш братче!

Не бях ходил на тренировка от миналата седмица и имах чувството, че ми беше загоряло за тренировки както за секс :Х
Та отидох си в залата и се учудих, че с такава лекота си правех упражненията. Започвам втора седмица 5х5 като клека ми беше със 75, лег също 75 а гребането с 65 и ми беше леко. Трицепсовото разгъване не го броя, а корема беше от вис вид мелница, 8 повторения и тъй като ми ставаше трудно накрая довършвах само с повдигане на краката от вис. Храненето за момента не е нищо особено. Само закуската в 11 часа, мляко с овес и сега възнамерявам да думна малко пилешки филенца (панирани) с малко хляб и мляко. Те така.
Приятен ден колеги!
Поздрави!
End of blog!

Мераци до края на годината:
Лично тегло-65
Клек- с 90
Мъртва- със 120
Лег- с 90
Гребане- с 90

06.11.13
00:13

:* и тренировка с бат си иван на лостовете

Те тава едно на ръка!

06.11.13
01:00

А колко ти е личното тегло в момента?

Между 59 и 61.

06.11.13
03:27

Майко ,ти наистина ли си 59 кила бре,ааааааааааааааааааааааааа,аз не съм те разглеждал детайлно физиката,но нацепената снимка ,дето си сложил във фейсбук за профил, само й хвърлих едно око и помислих, че си 70-75к чист релеф бе :Д :Д:Д

почвай да ядеш, заеби умрелия релеф...

Мнението беше редактирано от lordinario на 06.11.13 03:28.

Толкоз, трудно качвам, релеф не правя.

06.11.13
17:20

Качваш трудно щото не ядеш. Я купи като мен 1 цял хляб, 1 цял пакет ориз, 20 цели яйца, 2 пакета вафли и 1 литър мляко да видим дали няма да качваш.

06.11.13
19:06

казано от lordinov на 06.11.13, 17:20:

Качваш трудно щото не ядеш. Я купи като мен 1 цял хляб, 1 цял пакет ориз, 20 цели яйца, 2 пакета вафли и 1 литър мляко да видим дали няма да качваш.

Ще качи ама какво? :D

зависи от него какво ще е :)

06.11.13
19:21

казано от TonsOfDamage на 06.11.13, 19:06:

казано от lordinov на 06.11.13, 17:20:

Ще качи ама какво? :D

Мускул и мазнини, как какво, не може да качваш само едното при условие че тренираш и си натурален.  Вече какво ще е съотношението зависи главно от тренировките ;)

Няма да си търся извинения, прав си за това. Въпроса е, че и физическото ми време не е много свободно.

KA

06.11.13
19:50

А защо трябва да качва ?

06.11.13
19:51

Според тебе нормално ли е мъж да тежи 60кг? МЪЖ.

казано от kaloyan на 06.11.13, 19:50:

А защо трябва да качва ?

60 кила нормално ли ти се виждат? :D

KA

06.11.13
19:56

Колко си висок обаче ? :)

06.11.13
19:56

Особено ако си над 170,не дай си боже почти 180 :D

Е висок съм 170, не съм много, но все пак 60 килограма са си женски кила.

KA

06.11.13
20:05

Пише че си 1.70. Като ти гледам снимките си доста добре. Също така си и млад, нормално е да държиш по ниски килограми, а и най-важни са гените, не можеш да вървиш срещу тях. Всъщтност може, въпроса е доколко си струва.

Всичко с времето си, ще видим, 5 килограма не са много за 2 месеца така че.. да видим до края на декември какво ще стане.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1