Humble guy in humble search..

Темата е заключена.
Прескочи до:
KA

06.11.13
20:15

казано от Владислав Андонов на 06.11.13, 20:08:

Всичко с времето си, ще видим, 5 килограма не са много за 2 месеца така че.. да видим до края на декември какво ще стане.

Разбира се. Пробвай за да видиш как ще ти се отрази. Аз бях качил повече килограми и не се чувствах добре. По малкото килограми ти дават повече издръжливост, повече подвижност, гъвкавост, въпреки че си има и изключения. Самата идея на повечето тук, да си много килограми, да имаш маса, на мен никога не ми се е струвало смислено. Ако погледнеш реално къде ще използваш тази физика ? Особено ако не ти е генетично заложена, тя си тежи и натоварва цялото тяло. Само ще ти кажа че като съм ходил при докторите заради болежки които съм имал, са ми казвали - “Не тежиш, затова че ще изкараш повече” :) това сериозно.

07.11.13
00:47

казано от kaloyan на 06.11.13, 20:15:

Аз бях качил повече килограми и не се чувствах добре. По малкото килограми ти дават повече издръжливост, повече подвижност, гъвкавост, въпреки че си има и изключения.

Ами като качваш мазнини е така.
Като качваш мускули (и сила покрай тях), няма да имаш проблеми с липса на издръжливост, гъвкавост, подвижност и т.н., нито ще  ти тежат килата.

Мнението беше редактирано от Петко К на 07.11.13 00:48.

07.11.13
01:00

Много ясно, натурално не можеш да направиш толкова много мускули, че да ти е дискомфортно чак...тялото не е глупаво, че да качи случайно мускулна маса, която не му трябва и му пречи.

Днес доволно!

Дам, да кажем че днес е доста доволен ден. Сутринта преди да замина за упражнение по биофизика изядох един банан, колкото да не е без хич, след като се прибрах изядох и една кофичка кисело мляко с овес. Легнах да спя, след което станах и изядох няколко пилешки филенца с корнфлейкс, хляб и слата зеле моркови и майонеза. Преди да ида на фитнес изпих една чаша кока-кола и кафе с мляко, така де мляко с кафе. На фитнес всичко беше добре. Клековете с по-малка тежест (60 кила) след което правих раменна преса с 47, мъртва 110, и набиране с 22,5 дъмбел, завърших с бицепсово сгъване 3 серии до отказ и мелница за корем от вис. Та прибрах се, хапнах си пак пилешки филета, салата, хляб и кока-кола и почетох малко. Сега си описвам скучния ден пред вас и след малко мисля да лягам.
Поздрави!
End of blog!

Тряя да се сетя другия път преди тренировки да си го изтегля т’ва...

Тия дни нещо не съм писал във форумчето.
Както и да е, важното е че сега ще пиша. Сутринта си закусих както подобава и отидох в залата. Трета седмица 5х5, стартирах с клек с 80, лег със 77,5 и гребане със 75, корем и трицепс за накрая. Силата върви добре, но на лежанката ми тежеше, така че най-вероятно и другият път ще правя със 77,5. Но до тогава има време. През деня не съм се хранил много, в даскало нямах време. След тренировки изпих един протеин и заминах в университета. Там ядох 2 принцеси с пилешко и кашкавал, изпих едно кафе и отидох на анатомия, където видях всичките мускули на гърба. Повърхностни и автохтонните, ебати колко са много.
Та сега си взех един мазен бургер, че ме мързи да си правя нещо пък и съм скапан.
Лека вечер!
End of blog! :)

12.11.13
20:58

видях по-горе да пише набиране с 22,5 кг дъмбел, за какви набирания става въпрос (подхват, надхват) и колко като бройка?

Надхват, по принципа на 5х5.

KA

12.11.13
21:29

казано от ивански на 12.11.13, 20:58:

видях по-горе да пише набиране с 22,5 кг дъмбел, за какви набирания става въпрос (подхват, надхват) и колко като бройка?

най-вероятно са подхват ..

казано от kaloyan на 12.11.13, 21:29:

най-вероятно са подхват ..

Надхват казах... и да добавя като допълнение, подхвата попринцип ми е по-слаб от надхвата.

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 12.11.13 22:37.

12.11.13
23:57

казано от Владислав Андонов на 12.11.13, 22:32:

казано от kaloyan на 12.11.13, 21:29:

Надхват казах... и да добавя като допълнение, подхвата попринцип ми е по-слаб от надхвата.

Браво.

Благодаря ти, но има още доста път пред мене.

Владюшка днес е малко разтревожен.
Всичко си беше шест, рано ставане, даскало, храненто да кажем на ниво, но тренировката малко объркана. От четирите базови упражнения, имаше само едно в което нямаше гаф. Клека моят spotter сложи от единия край 20 а от другия 25 и първата серия щях да падна, оправихме проблема и си направих клека със 67,5 пет серии по пет повторения. Раменната преса се оказа, че лоста е едва 15 килограма, а аз се чудих защо ми се струва лесно, та да кажем, че там гафът беше по-голям. Пет серии по пет повторения с 45, не са толкова зле, но имах намерение с 50 да правя. Идва момента за тягата. Без фитили на едната ръка си ги направих 4 серии по пет повторения със 115, но накрая скатах последната защото очевидно имах проблем с техниката и огъвах кръста. Другия път ще правя с по-правилна техника и по-малко кила. И най накрая дойде хубавото упражнение без гаф! Набирания 5х5 с 25 дъмбел, доста съм надъхан за тия набирания и мисля, че другия път ще мога да ги изнасиля с 30 дъмбел (говорим за надхват). Бицепсово сгъване 3 серии до отказ с 12,5 дъмбел и последната с дроп, а корема си беше обикновенното-мелница. Свърших си тренировката, изпих си протеина и сега пиша тук. Купих си соеви хапки. Пише че има 52% протеин на 100 грама, доста оптимистично, мисля да ги пробвам.
Лека нощ!

YOU MIRIN BRAH?! I’ll give you more reasons to mire brah!

Днес мога да кажа, че беше най-добрата ми тренировка за седмицата. Клековете си бяха както нормално 60,65,70,75,80 5х5, горен лег бях доста удовлетворен когато вдигнах 70 и установих, че не ми тежи толкова, колкото очаквах, а гребането го направих със 70 без проблем. Френско с лоста и по 12,5 от страна и приключих с корем. След тренировка реших да се претегля и останах приятно изненадан когато кантара показа 63,5, последният път когато се теглих бях свалил и бях 59 кила. Яденето е доволно днес- сутринта изядохме със съквартиранта ми по един Subway, а преди тренировка хапнах малко бекон с пилешко, руска салата и малко хляб. Сега мисля да ям кюфтенца и кебапченца и да легна да поспя.
Приятен уйкенд ви желая, за мен седмицата приключи!

FUS RO DAH!

Еййй заради т’ва Fus Ro Dah, днес успях да клекна с 90 и да направя даже 2 повторения... след което довърших 4 серии с клек 85 по пет пъти. Бях приятно изненадан, че успях да си направя лега със 77,5 и гребане 80. Та да кажем, че четвърта седмица 5х5 започна обещаващо. Иначе за храненето през деня да кажем, че можеше и по-добре да е. За закуска хапнах около 300 грама руска салата с 2-3 филии хляб, след тренировка пих протеинче, а в университета хапнах принцеса. Преди малко ядох пилешко с хляб и млечна салата.  Тия седмици ми е доста напрегнато и странното, е че пак успявам да не съм в критичните зони на храната. След малко мисля да изпия половин литър мляко и да изям някакъв десерт. Та такам...
Лека нощ ви желая!

19.11.13
21:48

то пък клека и лега му на 1 кила боже къв дисбаланс

К’во да правя?
Да пиша през 20 минути- 454 лицеви опори.
След малко 341 лицеви опори (с широк хват) за 4,43 минути.
Трета тренировка: 453 лицеви опори ( различни хватове). :D

19.11.13
23:00

ти толкова лицеви опори чисто гърди до земя до горе не мойш да направиш за цял ден дето аз мога за 30 минути ве мойто момче

Не ми е за цел. По-добре през 20 минути да ъпдейтвам: Прочетох 20 страници гръдни мускули. Прочетох 15 страници автохтонни гръдни мускули. Да може един ден, кат ти са ебе майката на всичкото да дойдеш и да ти обясня как да се оправиш ;)

19.11.13
23:05

ок,мухамет

Мощну! Днес е може би най-добрата ми тренировка от седмици насам. 5х5 четвърта седмица- втора тренировка. Разгрявка глупости а-у и така нататък. Започнах клековете със 80% работна тежест пет по пет със 70 кила. При раменната преса отдавна си бях казал, че с 50 ще правя... с 50 правих. Към мъртвата тяга, подходих  по-плахо от обикновено, заради предишната ми тренировка и реших да оставя тежестта на 115, въпреки че установих, че дори със 120 нямаше да се затрудня. Набиранията малко ме натовариха успявах да направя едва по 4 повторения и петте серии с 30 тежест, но това ми е мотивация за другия път. Завърших с бицепсово сгъвана с 15 килограма и корем. Храненето.... имал съм и по-добри дни. Бургер, яйца, ябълки, банани мляко, катък и т.н. Грамажи не гледам, няма и да започна да гледам скоро.
Лека нощ ви желая!
End of blog!

Друго си е да започне седмицата.
Отваряш очи, гледаш сняг! И не свършва до тук. Сещаш се, че трябва да тренираш и това е първото, което ти трябва за да се насладиш максимално на гледката. Винаги съм обичал когато вали сняг. Както и да е, станах хапнах и заминах към залата след по-обширна загрявка и ментална подготовка реших да сложа 90 на клек. Приключих, гръмнах и се полигавих с моя авер, че от тука нататък всяко следващо упражнение може да влиза само като плюс. На лега и гребането оставих 80 и приключих с трицепсово разгъване на скрипец и коремче. Една доза протеин и се прибрах вкъщи. След някоя друга научена тема реших да хапна и заминах към даскало, където се уговорихме, че е ден за McDonald’s, там се полигавих малко-два пая, едно кафе, кола, два бургера и отидохме на анатомия. Та прибрах се и минах през Фантастико да си взема прясно мляко иии да, докато опиша деня си в дневника, половин литър замина.
Лека нощ от мен!
End of blog!

Фак на съня!
Т’ва е най-голямото губене на време, пък толкоз много обичам да спя... Целия ми ден отиде в дремене и лигавене, но поне бях отпочинал за тренировката. Клек със 70, раменна с 50, тяга със 120, с което прекрачих лична цел (2х Лично тегло) и набирания с 25 тежест. Скотово сгъване в няколко серии по 5-6, като между тях пусках по 20-30 секунди макс почивка и така приключих за днес. Храненето даже няма да го спомена защото ме е срам от него, днес.
Лека нощ ви желая!
End of blog!

Под родната стреха си е най-добре!
И яденето е по-вкусно и тренировките са по-различни. Край на шести цикъл 5х5, започнах с клекове от 50,60,70,80 и завърших с клек 90. Горният лег и гребането си ги оставих съответно а 70 и 80, въпреки че щях да мога и с повече и приключих с трицепса и корема. През деня съм ял хиляди глупости, като се почне от палачинки, сладко, катък и стигна до по-полезното яйца, прясно, кисело мляко, свинско и сега заминавам да хапна. Чувствам се много добре и мисля, че скоро ще бъде денят, в който ще се преборя със 100 на клек. Оптимизма ми не пада.
Поздрави приятели!
Лека нощ :)

Heyo captain Jack!
Бе, ставам сутринта, с липса на всякаква мотивация, купих си един смотан дюнер, който дори не изядох, изпих едно кафе и газ към залата. Без да очаквам каквото и да е, слагам си 90 на клека и се кефя като разбирам, че това не ми тежи толкова, колкото очаквах. Лега и гребането с 80 също без да ми тежи толкова много, а накрая трицепса и корема завършиха една от най-странните ми тренировки. Сега ще се къпя и ще хапна малко пилешко, с млечна салата, ‘лебец и една ябълка. За по-късно менюто май ще бъде същото, като включим и един литър прясно мляко. Та започвам осми цикъл на 5х5 доста обещаващо. В края на декември приключвам и по празниците мисля да пусна седмица-две почивка или някакви много леки тренировки.
Поздрави!
End of blog :)

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 03.12.13 12:39.

Ми да кажем, че се уморих достатъчно от 5х5. В рамките на осем седмици и общо само три пропуснати тренировки съм доста доволен резултатите си. Покачване в абсолютно всички аспекти. Лично тегло от 58 стана 62, при базовите упражнения работните тежести се вдигнаха:
Клек от 70 на 90
Лег от 70 на 80
Гребане от 60 на 80
Раменна преса от 40 на 55
Тяга от 100 на 120
Набиране с тежест от +10 на +25
Горен лег от 60 на 70
Та тренировката, за днес беше ръце. Бицепсови сгъвания с прав лост, след което бицепсови сгъвания с дъмбели. Трицепсови разгъвания на лост (лежанка с тесен хват) и кофички с тежест. За предмишница правих сгъвания с лост от китката. Та завърших ръцете, време е да хапна и да сядам да уча физиология на сърцето о_О.
Лека вечер приятели!

Лелее, малко съм убит!
Сутринта станах раничко, след едва 5 часа сън и отидох на физиолигя, преди това хапнах един банан и малко прясно мляко, след упражнението ми се прибрах и изядох няколко сандвича с руска салата и кола с кафе... да ми дойде малко пауъра и отидох да правя рамене и трапец. Напавих по 7 серии раменна преса с дъмбели, издърпване на лост пред тяло и гребане за задно рамо. Четири серии повдигане на дъмбел в страни с права ръка и 7 серии трапецово повдигане с дъмбел. Та изпих един протеин, напазарувах и се прибрах вкъщи, за да хапна пиле, млечна салата, останалата руска и малко хляб. След малко лутане из интернет съм заспал и сега се събуждам, за да опиша тренировката си. Мисля, да пийна малко мляко и да ям поне още един път по-обилно, а през останалото време ще си направя айран.
Лека вечер приятели :)
End of blog!

След добър студентски празник е време за добри тренировки.
Ставам хапвам бургерче и заминавам към залата да правя гърди и бицепс. Екстра 7 серии лег със 70 по 5 повторения, 7 серии горен лег с дъмбели по 22,5 пак по 5 повторения и долен флайс още няколко серии. Приключих с трица- лег с тесен хват 7 серии с 60 кила по пет повторения. Пийнах протеинче на MP… Арнолд нещо си, зелена красива кутия :D
Както и да е, в даскало хапнах една плодова пита с мляко с нес и сега се прибирам прегладнял. Ще ям пилешко с хляб и млечна салата. После ще си пийна прясното мляко и смятам да си лягам, че ми дойде в повече днес.
Лека вечер, приятели!
End of blog!

Мдааа, не е като да не съм уморен, но нека си опиша деня.
Сутринта стартира с две бананчета и малко прясно мляко. Отидох на тренировки-гръб и бицепс. След загрявка направих 9 серии тяга със 100 по 5 повторения. Набирания по 5 повторения в 7 серии с 20 кг тежест и приключих с трапецовидно сгъване с дъмбели с по 30 на ръка. Бицепса беше 8 серии бицепсово сгъване с 12,5 килограма по 5 повторения. Изпих един протеин, и една кофичка кисело мляко и тръгнах към университета. Там хапнах принцеса и доизкарах упражненията си. Прибирам се и си взех 2 бургера, мазнички със сосчета ^_^. Та ще ги хапвам и ще прекарам останалото прясно и кисело мляко и мисля да лягам.
Приятна вечер!
Еnd of blog!

Бум!
Супер ден, ставам към 7 и изпих половин литър прясно мляко. Заминах към даскало да си изкарам шестицата по физиология и хапнах една принцеса и чаша мляко с нес. Прибрах се към 2 и изядох 2 банана и изпих около литър и 200-300 мл. айрян (със сол, от две кофички кисело мляко). Та заминах към залата и правих рамо, бицепс и трицепс. Тренировката ми мина интересно и бързо. Раменната преса беше със 20 кг, пет повторения в 7 серии, раменно гребане същата работа само килограмите бяха 27 на лост, приключих рамото със 7 серии по 5 повторения задно рамо (сгъване от наклон). За бицепс правих 5 серии по 5 повторения сгъване с 12,5 дъмбел, 5 серии по 5 сгъване с лост-27, трицепса беше 5х6 кофички с 10 килограма и 5х5 френско. Та изпих едно протеинче и се прибирам, мисля да ям. Имам пилешки филета, салата-тиквички със мазен сос :О хляб, и кока кола ^_^.
И така...
Пожелавам ви лека вечер!
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 13.12.13 18:56.

Качих си снимки за сравнение с други мои от миналата година по това време, виждам развитие. Приемам градивна критика, ако някой желае да сподели мнение.
Поздрави :)

14.12.13
20:19

казано от Владислав Андонов на 14.12.13, 19:18:

Качих си снимки за сравнение с други мои от миналата година по това време, виждам развитие. Приемам градивна критика, ако някой желае да сподели мнение.
Поздрави :)

Сигурно си качил снимки, обаче....

“Грешка има.
Потребителят е ограничил достъпа до тази страница. “

:)

Хаха, приемам забележката, може да ги видите сега.

Ебаси...
Сутринта стартира с 3 чаши айрян, банан и ябълка, преди тренировка изядох около 50 грама пилешко с 2 филии и 100 грама тиквички с млечен сос, 3 чаши кока кола и доза креатин. Заминах за тренировки. След 10 серии клекове със 70 килограма по 5 повторения, 7 серии напади по 3 на крак, 5 серии бедрени екстензии и прасец на лег преса имах чувството, че краката ми треперят като на момиче след оргазъм. Изпих си протеинчето и се прибирам да вида какво има за ядене. Останах приятно изненадан когато видях, че имам 2 пилешки филенца по около 130-40 грама, литър прясно мляко и халва... ^_^
Време е за замезване, сън и пак замезване.
Приятна вечер приятели!
Поздрави! :)

15.12.13
16:35

Много добре си се оформил. евала за резултатите.

Денят за цици е друга работа.
Ден за цици пичове, любимия на позьорчетата-перерастчета. Не мога да си намеря цяла тренировка свободна пейка, но някакси успях да си вметна тренировката измежду тази на другите. След 7 серии лег със 70 и 7 серии горен лег със 22,5 (дъмбели) реших да направя и долен лег с дъмбели (22,5) но издържах едва до четвърта серия. Ta приключих с трицепсово разгъване на скрипец и си тръгнах. Изпих едно протеинче, след тренировката и сега си описвам изминалия ден. Предполагам и довечера ще опиша нещо, но не обещавам. :)

17.12.13
22:46

казано от Владислав Андонов на 17.12.13, 12:38:

Ден за цици пичове, любимия на позьорчетата-перерастчета.

Хаха, в тая зала дето тренирам сега всички правят гърди в дни, различни от понеделник... :D
Явно всички си имат вземане-даване с понеделниците. ;)

То понеделника като ден за цица бързо отмина, ся е я вторник, я сряда... и най-често е когато аз реша да пра’я гърди -_-

Набързо: Тренировката ми днес

Ръце
Бицепсово сгъване с крив лост 7х5 (27 кг)
Бицепсово сгъване с дъмбели 7х5 (12,5 кг)

Трицепсово разгъване на скрипец 7х5 (60 кг)
Френско 7х5 (22,5кг)

В родния фитнес, днес се счупих.
Перфектен ден, правя осем месеца с приятелката си и се радвам на днешния ден. Сутринта стартира с палачинки и кафе, на обяд изядох няколко картофени кюфтенца с няколко яйца и няколко кисели краставички. Следобед изпих една доза креатин, двойно кафе и плодове, четерите чаши кока-кола не ги броя. Та отидох в залата и се разбих. След 3 загряващи серии направих 10 работни със 100 мъртва тяга по пет повторения. Направих 7 серии набирания по пет повторения с тежест 10 кг (лекичко) и довърших с гребане с дъмбел 27,5-6 серии по 5 на ръка. Приключих с 6 серии трапецово сгъване с дъмбели и се прибрах да хапна свинско с грах и зелен фасул. Излязох с приятелката си и си прекарахме подобаващо, след което се прибрах и изядох една поничка, изпих една чаша розе с една чинийка кашкавал и мисля да лягам.
Спокойна вечер :)
End of blog!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1