Сит за дълго !

07.11.13
10:10

Здравейте ! Искам да ви попитам ако през деня си постигна,че даже надмина дневните норми на въглехидрати и протеин...,но цяла вечер няма да мога да хапна нищо по-сериозно..,тъй като не ми го позволява работата....,КАКВО БИХТЕ МИ ПРЕПОРЪЧАЛИ ДА ХАПНА В ПОЧИВКАТА..,НО ДА НЕ Е НЕЩО ОБЕМНО ? ! Аз си мислех за протеинов бар(вафла)...,но искам да чуя и вашето мнение ! Аз ям много често и не знам какво да хапна да ме засити за по-дълго тъй като смяната е 12 часа ! Теглото ми е 112 кг !

Много е просто - просто не ядеш.

07.11.13
10:25

Хапни, хапни, банани с пиле :)

07.11.13
10:26

Ха лесно е да го кажеш..,но аз не тежа 70-80 кг та да не ям ! Аз съм 112 кг..,как да гладувам толкова дълго време ? Интересува ме дали има нещо малко като вафла,шоколад или нещо подобно на протеиновият бар което мога да хапвам ?

Много енергия в малко количество храна - това може да стане само с мазнини.
Храна, която е богата на мазнини, ще те държи сит дълго време.

07.11.13
10:36

Кольо Пияндето - Имаш ли някакво предложение...,каква може да е тази храна с много мазнини ?

Сурови ядки, заквасена сметана - това са първите подходящи, за които се сещам (ще ги носиш на работа все пак).

07.11.13
10:43

А бе шемет, каква работа си почнал, че да не можеш да ядеш нормално ? Гвардеец ? :D

07.11.13
10:55

Ахахахххах, лудницаа :D
Бате, главното условие, за да си сит, е да ти е вкусно. Ако ядеш храна, която не те кефи, винаги ще си гладен.

07.11.13
10:55

А сурови ядки от къде мога да си взема ?

От всеки втори магазин може би ? :D
П.С. Аз па съм 100 кила, сравнително чист. И не ям по 15-16 часа понякъде и не огладнявам? Нещо има ли ми ? :( :( :(

07.11.13
11:07

Жив и здрав ! Аз повече от 2-3 часа не мога да издържа...,без да ям ! А за суровите ядки и аз бях чувал,че засищат добре и са хранителни..! Благодаря за коментарите !

07.11.13
12:44

Сусамов тахан, орехи, мед - моята пропорция на това е 700гр тахан, 300гр орехи (орехите ги минавам на блендер), 60гр мед. Тази смес ми стига за около 8-10 приема, а като цена излиза перфектно. Много калории в малко обем. Може за вкус да се добави канела, какао или ванилия.

Мнението беше редактирано от perseverance на 07.11.13 15:10.

07.11.13
15:02

perseverance-Благодаря за рецептата братле !Ще я пробвам !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1