Как да развия тези мускули ?

06.11.13
22:34

Добър вечер . Искам да развия тези мускули , които съм отбелязал на снимката. Кзаха ми , че с набирания ставали , аз знам с  коремни извивания ..  Кои са най- ефективните упражнения за тях ? Благодаря предварително

Темата беше редактирана от luxso luxso на 06.11.13 22:40.

06.11.13
23:04

Ами това не са коремни мускули,а по-скоро на ребрата отстрани. Мисля,че се тренират добре с пуловър,привеждане на скрипец с прави ръце. Виждал съм някои като теглят вертикалния скрипец много им изпъкват точно тези мускули. Изглежда се товарят добре от скрипеца и набиранията може би.

06.11.13
23:23

Гледай да се развиеш цялостно, така че да не ти се броят ребрата, пък тези мускули сами ще се развият, няма къде да ходят.

странични преси

Може ли да те попитам за какво точно и с каква цел искаш да развиеш точно там мускули?

07.11.13
11:11

Оставям ги за сега тогава :Д Причината е както се досети Петко К - да не ми се четат ребрата .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1