07.11.13
17:29
Здравейте, от около 2 месеца ходя редовно на фитнес по 3-4 пъти седмично, като тренировката ми включва по 1-2 упражнения за всяка мускулна група. Мисля че вече съм готов да разделя програмата си, като се спрях на тази програма->> http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider като мисля след всяка тренировка да има по 15-20 минути кардио. Какво мислите добра комбинация ли е с кардиото и ще ми помогне ли за качване на мускулна маса? Приемам всякакви съвети от всякакво естество които биха ми помогнали занапред с развитието ми...:д
07.11.13
17:55
Като за начало дай малко информация за себе си - ръст, тегло едно друго.
07.11.13
18:57
93кг., 195 височина
07.11.13
19:06
Кардиото е ок след силовата, но го прави интервално
07.11.13
19:13
Програмата изглежда доста тежка. Не мисля, че е най-подходящата за човек завършил началната подготовка. Даже мисля, че още не необходимо да се хвърляш на сплитове и суперсерии. Бих ти препоръчал моята програма по която се тренира всяка мускулна група 1 път в седмицата и така хем натоварваш на максимум хем имаш време за качествено възстановяване. Нещо от рода на:
Понеделник - Гърди; Вторник - Гръб/Почивка; Сряда - Почивка/Гръб; Четвъртък - Бицепс и Трицепс; Петък - Рамо и Трапец; Събота - Крака; Неделя - Почивка
Групите можеш да си ги разделиш както искаш, да ти е удобно на теб. Упражненията са основни - лежанка, тяга, гребане, клек, набирания и други малко по-изолирани. Ако имаш интерес ще я постна. Ако не - насочи се към някоя по-лека от дадената от теб програма, в която да имаш повечко време за възстановяване.
07.11.13
19:33
Забравих да спомена, че няма да изпълнявам суперсериите... ще си ги изпълнявам нормално.
Мнението беше редактирано от Konstantin на 07.11.13 19:34.