08.11.13
15:23
Здражейте съжеляжам ако вече има такава тема, но не намерих в търсачката.Та на 23 съм тренирам редовно фитнес и плуване и видимо ми се отразява много добре.Тренирал съм като малък 5 години плуване и сега само си го потдържам с едночасови тренировки
3 пъти в седмицата.Фитнес програмата ми се състой в 4 дни седмично ходене като е направена така, че да вдигам тегло (1,75 75 кг съм).Та търся спорт,който да комбинирам с сегашната си фитнес режим,като условието е да е по-отборно ориентиран или така да се каже да е свързан с хора,защото вече ми писна плуването а търся нещо различно.Проблемът е, че на повечето места търсят хлапета да ги правят спортисти.Та имате ли някакви идей и места където можеш да си тренираш така по-casual дет се вика.Благодаря предварително.
08.11.13
15:27
(1) Силно препоръчително е да пишеш по-грамотно.
(2) Спортът, който ще избереш, трябва да ти е приятен. Нямаме представа какво ти е приятно на теб. Всеки спорт може да бъде комбиниран с фитнес (ако питаш мен от едно ниво нататък фитнесът става неделима част от спорта).
08.11.13
18:06
Кондиционни тренировки, кросфит зали, боди пъмп :) Тренировките са групови и е много забавно,разтоварващо и съчетаемо с фитнеса. Но не е точно отборен спорт в смисъла на футбол,волейбол и т.н..