препоръчайте режим на хранене

31.10.05
12:49

здравейте.бих ви помолил освен за хранителните добавки,да ми помогнете с режима на хранене.ще се опитам доколкото мога да спазя правилата.
възраст-15 години.висок съм около 1 и 75.теглото ми мисля че е около 55 килограма.слабичък съм.не съм много сигурен за теглото,и няма къде да се премеря.преди не съм спазвал хранителен режим,нито съм взимал хранителни добавки и забранени вещества.бих искал да взимам някакви хранителни добавки за покачване на мускулна маса и релеф.максимално мисля че мога да си позволя около 30-40 лева на месец :( същото важи и за хранителният режим.спорт-тренирам кик-бокс отскоро и вече ходя на фитнес.мерси предварително.
п.с.и не се смейте :D

31.10.05
14:27

хах ми препоръчвам ти суроватъчен протеин + креатин а за хранителни режими иди в саита на раздел хранене и там има доста.. избери си наи подходящя

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1