Защо така се вдигнаха цените, Gold Standard

09.11.13
04:13

Здравейте момчета,

Вече ми свърши 10-те lbs na on gs, и последния го взех за 170, сега влизам и ме удрят някакви 300 лв, 250, 220… Защо така се дигат цените? Мен ме дразни, ако ги покачват така от алчност, защото нито долара се е качил нито оригиналните продукти в щатите са вдигнати.

Някой ако знае от чужбина сайтове да ги поръчвам, дори с доставката да ми излиза по скъпо, няма да мотивирам всичките магазини за хранителни стоки да си държат на тези цени.

Ако някой знае къде се продават хранителни добавки на разумни цени да напише, или ако е против правилата да ми пише на ЛС, мерси.

Поздрави!

09.11.13
09:31

Може би заради самият сезон, лятото няма хора и пускат  евтино.
Същия случай имах със Syntrax Matrix, средата на септември го взех на 105 базова цена за един познат с намалението ми излиза на доста добра цена.
Края на октомври  базовата цена  беше 135 лв . За 40 дена скок от 30 лв.

09.11.13
10:25

Аз пазарувам от само от чужбина по същите причини. И дори с ддс и мито пак ми стъпва по евтино. За рибено масло витамини и такива по-дребни неща до 2 кила пазарувам от Айхърб (не им прави чест на модераторите да банват имената на сайтовете) или vitacost. com ( много ниски цени) А за протеини и т.н bulkpowdres.co.uk. Те тук хората  искат да правят пари от вятъра, да прекарат през границата 20 кашона и да им сложат 50% надценка и овцете тука да купуваме, защото и без това имаме достатъчно пари за качествена храна, защо да не си позволим  да плащаме по-скъпо и за добавки.

09.11.13
10:48

казано от s1s0o0 на 09.11.13, 10:25:

Аз пазарувам от само от чужбина по същите причини. И дори с ддс и мито пак ми стъпва по евтино. За рибено масло витамини и такива по-дребни неща до 2 кила пазарувам от Айхърб (не им прави чест на модераторите да банват имената на сайтовете) или vitacost. com ( много ниски цени) А за протеини и т.н bulkpowdres.co.uk. Те тук хората  искат да правят пари от вятъра, да прекарат през границата 20 кашона и да им сложат 50% надценка и овцете тука да купуваме, защото и без това имаме достатъчно пари за качествена храна, защо да не си позволим  да плащаме по-скъпо и за добавки.

Ако поръчваш скоро от Булк-а , ми пиши да направим обща пратка .Просо протеина им , за тези пари е невероятен и много качествен

09.11.13
17:12

Мерси за отговорите, поръчвал съм от булка, но с доставката ми излиза колкото ON 4,5кг за 5кг от техния и не бях сигурен, че си заслужава.

Пратиха ми на ЛС евтин онлайн шоп (не съм го тествал дали всичко е наред) ще поръчам от там и ще видя, цените им са като старите преди 1 година. Ще звънна да проверя срок на годност и т.н.

Просто сме малка държава, да се подкрепяме, и трябва да се стимулира здравословния начин на живот.

Със здравето идва всичко останало, така че е важно да го поддържаме достъпно за повече хора. Както прочетох по горе храната не стига, че е предизвикателство вече, че и добавките да ни изстискват от желанието ни от хобито.

09.11.13
20:00

Дигат цените защото сме животни затова. Специално за протеините причината според мен е постоянно нарастващото търсене и неграмотност при хората и видяха бърз начин за повече пари. Оооо да с 2.2 кг протеин качих 5кг мускулна маса просто за пример.

Специално за поръчките от други сайтове - протеин, бца, креатин и други по-тежки признавам единствено бълк паудърс. Изключително съм доволен от продуктите им и силно ги препоръчвам. Вече всичко останало що е на хап или някакви бустери само САЩ - айхерб, бодибилдинг, нутрапланет. За поръчки от САЩ винаги си правете сметката за митниците и таксите ! Общо взето с малко търсене и комбиниране винаги продуктите ще са ти по-евтини с едни 20-30-40-50 процента и поне знаеш от къде идват. Също така и спрете да се заблуждавате с триковете в магазините - първоначална цена 150лв, ама с отстъпката в момента го вземаш за 110лв. Специално съм следял толкова много продукти и от самото им първоначално пускане никога не са биле на по-висока цена от тази.

10.11.13
15:48

Аз пазарувам от този саит discount-supplements.co.uk но не сам сигорен дали имат доставка до Бг . Преди няколко дена мисля, че имаше някаква реклама ако си в европа и поръчката ти е над 200 паунда или евро доставката е безплатна ....

10.11.13
17:01

казано от AgBOKATA на 09.11.13, 20:00:

Дигат цените защото сме животни затова. Специално за протеините причината според мен е постоянно нарастващото търсене и неграмотност при хората ...

:D Добро обяснение!

Типично мутренско ценообразуване - сложи 150% надценка, за да им даваш по 10% намаления та да се радват...Както са повечето магазини у нас.

Ако наситина на човек му е важно, ще намери. Има спортни клубове и вносители, които си вкарват сами добавките и могат да ви продадат на нормални цени, ако направите по-мащабна поръчка. Масовите дистрибуционните канали са логично по-скъпи и нямат сметка да си подбиват едни на други цените. Комбинирайте се помежду си, търсете, борете се за правото да купите на нормална цена - няма как да очаквате точно това в България да ви дайде наготово.

29.11.13
16:53

Поръчах от въпросния сайт който ми препоръчаха в темата тука, вече изпих 30% от протеина, всичко е наред. Взех си същия вкус протиен за да тествам половин доза от новия и от моя си, защото съм малко параноичен.

Всичко е перфектно, единствения минус е, че вкусовете са доста оскъдни, но е обяснимо, че взимат малки количества и ги продават веднага.

Не е нормално да вдигат цените така.

btw, скоро мисля, да си пазарувам то bulk powders, с един приятел, има ли някъде тема във форума където хората си делят доставката? Защото може да я разделяме на 3-4.

29.11.13
20:38

казано от sarfios на 29.11.13, 16:53:

Поръчах от въпросния сайт който ми препоръчаха в темата тука, вече изпих 30% от протеина, всичко е наред. Взех си същия вкус протиен за да тествам половин доза от новия и от моя си, защото съм малко параноичен.

Всичко е перфектно, единствения минус е, че вкусовете са доста оскъдни, но е обяснимо, че взимат малки количества и ги продават веднага.

Не е нормално да вдигат цените така.

btw, скоро мисля, да си пазарувам то bulk powders, с един приятел, има ли някъде тема във форума където хората си делят доставката? Защото може да я разделяме на 3-4.

Аз редовно поръчвам от там. Драсни едно лс :)

01.12.13
19:11

Кой е сайта с по-ниските цени?

02.12.13
20:28

Някой софиянец ако ще поръчва от някъде да драсне ЛС, да се включа да разделим доставка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1