съвет за програма

Темата е заключена.

09.11.13
14:31

.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 10.11.13 23:38.

Ти нормален ли си :D ? 4-5 кг за една тренировка, каквото и да правиш, и да се насереш, не можеш да ги изгориш, абсолютно невъзможно е на практика...

казано от Димитър S на 09.11.13, 14:31:

Тежа 74 кг и съм висок 180 см, т.е. падам до 69 след тренировка.

Директно в бисерите ! :) 5 кг само за 10 минутни тренировки - ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ, може ли да споделиш каква е тайната на успеха, за да не се бъхтам по час във фитнеса :)

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 09.11.13 19:18.

09.11.13
19:41

Лесно. Не пиеш вода и се потиш много.

09.11.13
20:35

.

Мнението беше редактирано от N/A на 10.11.13 13:43.

09.11.13
21:57

5 кг за една тренировка си е напълно възможно.То е 5кг вода,не са 5кг мазнини.

Повярвай ми, ако изгориш 5 кг мазнини за една тренировка, ще те опяват съвсем скоро :D

казано от Димитър S на 09.11.13, 20:35:

казано от Емил Дюлгеров на 09.11.13, 18:52:

Ти нормален ли си :D ? 4-5 кг за една тренировка, каквото и да правиш, и да се насереш, не можеш да ги изгориш, абсолютно невъзможно е на практика...

Пробвай с 5 часа тренировка - 3 тичане и 2 колоездене. Даже и повече може ако се напънеш достатъчно. За напред нямам намерение да комуникирам с теб.

казано от Adriana Dacheva на 09.11.13, 19:17:

Директно в бисерите ! :) 5 кг само за 10 минутни тренировки - ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ, може ли да споделиш каква е тайната на успеха, за да не се бъхтам по час във фитнеса :)

Ти изобщо прочете ли поста или се намираш на приказка? 10 минути е само част от тренировъчният процес, който отделям за 1 упръжнение в 1 ден! А тайната на успеха е игнор листата...

Надявах са на сериозно отношение и помощ, а не на ограничени пуберски изпълнения.

Ти на филолог не му обеснявай как да чете и интерпретира написан текст. Първо се научи да се изказваш правилно, а после пиши.
Отделно - мисля, че за всеки идиот е ясно, че не са 5 кг мазнини, но иначе мерси за обяснението :) Все си мисля,че не тренирам, за да свалям водно тегло и да гледам кантара, а със съвсем друга цел, демек коментара “след тренировка тежа 5 кг по-малко” ми се вижда изобщо глупав като цяло

И за да не спамя излишно извън темата, на въпроса ти за л-карнитина - да можеш да го пиеш 30 мин преди тренировка, но е хубаво да се почива от него, демек като си изпиеш опаковката направи почивка 1-2 седмици, иначе организмът ти привиква и ефекта вече не е оптимален.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 09.11.13 23:50.

10.11.13
00:22

казано от Adriana Dacheva на 09.11.13, 23:44:

ефекта вече не е оптимален.

То пък щото по принцип карнитина е супер ефективен.....

Още повече имайки предвид това:

През живота си съм карал изцяло спартански - никакви диети

Мнението беше редактирано от Гената на 10.11.13 00:23.

10.11.13
01:01

.

Мнението беше редактирано от N/A на 10.11.13 13:44.

10.11.13
03:13

Никъде не съм казвал,че си тюфлек.
Сега,едно по едно:лично аз не си падам по “перфектни” хранителни режими.За мен хранене под час и/или в точно премерени количества не е най-доброто за тялото.Може би от типично бодибилдърска гледна точка -да,но извън този спорт не го намирам за нужно.Смятам,че е доста роботизиращо .
Добавките са ...добавки.Ако хранителният режим не е перфектен,те са в повечето случаи безсмислени.Да ,имат много гръмки етикети ,а и в интернет се намира каква ли не информация за “чудодейните” им ефекти.Реално ползата от тях е доста спорна.
От моя гледна точка,тялото има нужда просто от достатъчно качествена храна ,движение и почивка,за да е в ,ако не оптимално,то поне здравословно състояние.
И няма някакви 100%-ови правила,които ако нарушиш всичко да отиде на кино.Можеш и да пропуснеш хранене,можеш и да блъскаш в едно хранене ако ще въглехирати и мазнини(за което много хора ще ти кажат ,че е най-вредното ).Но не мисля ,че сметката е толкова проста-днес толкова от това и от това и ако не го набавиш или е повече-край.
Сега по конкретно-просто спазвай общи принципи в храненето-старай се да си набавяш достатъчно от всички макронутриенти и това е.Няма нищо сложно.Изчисляваш си на база възраст,тегло,ръст и цели калорийния баланс(който е относителен разбира се) и гледаш да си набавяш горе долу такова количество енергия всеки ден,като се стараеш да имаш и достатъчно белтъчини в храненето.
Добавките-дали ще са витамини,протеин,бустери или ,ако щеш и магически отвари, са измислени с цел печалба и рядко биха донесли реална полза.

10.11.13
07:17

Господине, ти си направо за стената с примерите! Колко си свалял и за колко никой не го интересува. От друга страна много показателно е примера какво става с тялото, ако непрекъснато искаш нещо от него, а не му даваш нищо в замяна. Спартанските тренировки без правилно, пълноценно хранене водят, както е в твоя случай до състояния като анемия и тегло от 69 кг на 180 см, а вероятно и много други неоткрити проблеми.
Поведението ти в миналото говори за една несериозност и непукизъм към самия себе си. Сега не е по-различно - искаш нещо наготово. Ами погледни поведението си - тренираш от дълго време, живееш във времена на океан от информация (не е като някога да търсиш такава от страниците на 8 страничен вестник, който излиза един път месечно или да се ровиш в стари библиотеки за някоя руска книга за физкултура и спорт, или да търсиш медицински източници по физиология и т.н.) и въпреки всичко те мързи да седнеш дори след като си видял пагубното действие на спортната неграмотност върху теб самия и да се образоваш поне малко.
Нямам друг съвет към теб, освен да седнеш и погледаш някое предаване по телевизията - Иван Звездев, Ути, Доктор Оз... те поне ще го кажат в сбита форма - храната прави борбата, добавките - спортиста.

10.11.13
13:44

Благодаря за отделеното време... очевидно това, което исках няма да го получа тук. Всичко хубаво на всички.

Мнението беше редактирано от N/A на 10.11.13 13:45.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1