10.11.13
06:06
Привет. Искам да си купя тефлонов тиган, на който да мога да си пека на котлона без мазнина и без храната да ми залепва за котлона.
Гледам по технотата има от 30 до към 100. Към коя графа да се насоча и ако ви се занимава може да дадете и модели.
Мерси предварително.
10.11.13
09:26
Аз лично използвам тиган на Тефал от около 2 месеца. Пекъл съм месо/палачинки/яйца без абсолютно никаква мазнина и нямам проблем със залепване. Мисля че го купих за около 26-7 лева (26см).
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 10.11.13 09:28.
10.11.13
10:16
Притежавам 2 тигана на тефал.Единия е възможно най-ефтния им,другият е по-скъп.Разлика не виждам.И двата не залепват,справят се перфектно с “пърженето” без мазнина.Единия е на година,другия на близо две,почти нямат поражения,но аз по-принцип внимавам при употребата им :)Следващия ,който ще си взема обаче ще е керамичен.Поразрови се из интернет и ще разбереш за предимствата им.Ползвал съм в приятели DELIMANO и някакви други италиански,но не им помня името.Делиманото ми хареса въпреки,че се продават по TOP SHOP.
P.S.Баба ми си купи някакъв тефлонов -неизвестна марка.Пази го за палачинки повече от година.Изпробвах го,”тефлона” се отлепи.
Миналата година си взех тиган с керамично покритие то кауфланд.Марката е сапир.Ползвам го много за различни гозби,и до сега още се държи.Ако можеш да дадеш повечко пари си вземи тиган(дори да не е много голям)от цяло парче метал.При тях няма какво да се отлепи и надраска,заслужава си всеки лев.Иначе имам два тефала,единия е за палачинки и става за препечени филий,шишчета,кифтета:),и секви палачинки,пърленки и други полезни храни без които не може да се живейе!
10.11.13
21:14
Мерси много за съветите, сега ако споделите и за Блендър и гофретник ще е супер. Тия дни взимам заплата и съм решил да се подготвя за зимата. :Д
За блендър ще кажа само,да не взимаш евтини марки(знаеш ги кои са).Вземи нещо с як матор,за да му е лесно като кълца твърди зеленчуци.Тостера е като тигана,ако е скапано покритието ще го хвърлиш бързо на боклука.На мен повече ми харесват блендерите с шейкър кана.Обаче можеш да вземеш и такъв който реже лук да речем,и има пасатор.Ако ще се вихриш в кухнята по-добре разгледай и прецени преди да купуваш.
Успех!