Мотивация

10.11.13
12:33

Здравейте, можете ли да ми препоръчате някоя мотивираща книга, която да прочета? Благодаря!:)
Мотивираща да продължавам да тренирам, да мисля позитивно, а не да се поддавам на стреса и т.н. ;)

Темата беше редактирана от glow 'n' show на 10.11.13 15:43.

10.11.13
12:40

бате, кой чете книги в днешно време, гледай филми!

10.11.13
13:58

То затова интелектуалното ниво е такова.

Мотивираща ЗА какво?

Отделно, че всеки би се мотивирал от различни неща. Някои хора по цял ден постват във ФБ малоумни “мотивиращи” снимки с “хардкор” цитат. Не знам, може би в мен е проблемът.

10.11.13
19:55

Сега тъкмо приключвам биографията на Арнолд - Total Recall (”Зов за завръщане” на български) и ти я препоръчвам ако се кефиш на Арнолд.
Човекът е постигнал много в живота и всичко е описано, най-вече позитивното му мислене и впускането му в различни предизвикателства.

Обаче всеки човек има различен вкус, мен книгата ме кефи за това си я поръчах, но на друг може да не му хареса.

11.11.13
09:17

Аз бих ти препоръчал Marcus Aurelius - Meditations

Книгата не е точно мотивираща, но е доста по-добра от повечето съвременни “мотивиращи” книги пълни с плява. Простичко и ясно написана и удря в целта. Автора е един от значимите римски императори, който излага своите философски виждания.

Oт по-новите тази не е лоша: Drive - Daniel Pink

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1