препоръчайте ми добавки.

31.10.05
12:21

здравейте.реших да започна да блъскам в залата :) може ли да ми дадете няколко съвета.хранителните добавки какво представляват,какво им е действието,и вредни ли са.бих искал да започна с някакви за покачване и релеф на мускулната маса.ако е възможно да дадете и адрес на магазин откъдето да си ги купя,и ориентировъчни цени.също така моля да ми кажете ако ги приемам известно време,примерно 2-3 месеца или повече,и после ги откажа това ще навреди ли някак на организма ми?мерси предварително.

31.10.05
18:17

:shock: бе брато има цял раздял на тая тема.прочети малко :wink:  :!:  :!:  :!:

1. Хранителните добавки са в повечето случаи определен вид храна на прах. Всяка има различно действие. Не са вредни.
2. Или се качва ИЛИ се прави релеф.
3. Адрес: Пиротска 12, София
4. Цени: www.sncway.com
5. Не водят до пристрастяване и като ги спреш нищо няма да стане. Няма да ти навредят, безвредни са си.

Прочети: http://bb-team.org/stuff/

EA

31.10.05
20:57

започвам ся да блъскам в залата - щом сега започваш , блъскаи 2-3 месеца  и тогава започни като начало с  Universal Mega Mass 3000 / геинер ( както казахме няма нищо вредно в хранителните добавки ама нищо! ) / , караи на него 3-4-5 месеца и после напраи 1 месец пауза  - на чисто караи , след това си земи няква комбинация - Суроватъчен протеин , Бавно усвоим протеин , креатин /а ако нямаш пари - само суроватка , ако имаш това което ти казах си земи и ако имаш още пари демек около 100 лв  - амино киселини с раклонена верига или глутамин ( нищо вредно ! ) .....и така прави някакви комбинации и така :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1