Скъсан бедрен мускул.

04.11.13
16:13

Здравейте!Преди около година скъсах мускул на десен крак ( бедро) получи се при спаринг както и да е веднага наложих лед  и от тогава не съм тренирал нищо.Отидох на ортопед в Хасково даде ми хапчета почивах стабилно ама не ми минаваше .Отидох пак при тая докторка за направление прати ме в Пловдив ок и там отидохме пак изписа хапчета за 50 лв е не помага.След това почнах нагревки и физиотерапия пак няма ефект.Вечер се къса да ме боли.Чудя се вече какво да правя? Дайте някакви идеи? Не се търпи вече..На инжекции ли да отивам :X

Темата беше редактирана от viktor zlatkov на 04.11.13 16:18.

04.11.13
18:36

Не си скъсал никакъв мускул.....! Явно си разтегнал нещо много здраво. Отивай при друг доктор... какво очакваш да ти кажем?!

Тя тая тема вече остаря докато аз се включа.

Още ли те боли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1