Нещо ново - среща с жени

12.11.13
12:48

Здравейте, хора! Бях на едно събитие нещо като спийд дейтинг, абе място за срещи. Беше много добре, мацките бяха яки и не знам дали ще стане връзка но беше готино.

Били ли сте на такова нещо и как беше?

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.11.13 12:56.

12.11.13
12:51

Коментар от линка: “бавим се все още с определянето на групите, защото мъжете, които са се регистрирали са по-малко. Това направо ни учуди...? “

:D представям си какви са жените.. (wasntme)

Няма нужда да има линк.
Продължавайте чесането на клавиатурите.

12.11.13
13:57

Тука 100% има някаква далавера! Плаща ли се нещо? После ти ли плащаш там каквото черпиш? Щом са повече жените, то работата намирисва!

12.11.13
13:58

Естествено,че плащаш.

12.11.13
14:33

Едва ли се налага да черпиш мацките (всяка една по отделно). Разгледах подобен сайт в който има 20лв. такса участие.. Все пак се резервира заведение, организатори и тн.

На мен ми е супер интересно как прочитат тези срещи ? Ако може автора на темата да разкаже по подробно и също така ми цъкне един линк на лично ?

12.11.13
14:38

вкарай в гугъл “спийд дейтинг” и глей...

Момчета, има живот и извън социалните мрежи... проверено е! (giggle)

12.11.13
15:04

казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 14:48:

Дай линк??
edit: Моля! :D

Мнението беше редактирано от Jobko на 12.11.13 15:08.

12.11.13
19:46

Според мен това е добър начин за среща с хора, тъй като пести много време. Съвет, който мога да дам е да си помислите какво интересно да кажете за себе си и да измислите интересни въпроси, които да зададете на хората, с които ще се срещнете. Имате ограничено време, така че не е нужно да се отплесвате в задълбочени обяснения. Бъдете свежи и усмихнати, за да направите добро вчечатление. Ако се харесате, при следващи срещи ще имате възможност да блеснете.
Около мен има доста двойки, които се откриха на Спийд Дейтинг и съм сигурна, че работи.
Аз съм ходила веднъж преди няколко години, и наистина си тръгнах с гадже. Бях помолила приятел да дойде с мен за компания, а на края разбрахме, че сме “един за друг” и така четвърта година... :D
Пожелавам ви успех момчета и момичета.

12.11.13
20:44

казано от Jobko на 12.11.13, 15:04:

казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 14:48:

Дай линк??
edit: Моля! :D

Бате, модератор е човека, тука думата му тежи. Може би е прав :D

20.11.13
19:36

Нашите се изпонасраха да копират от запада! :D Само едно картонче с едно име ли имаш право да попълниш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1