12.11.13
12:48
Здравейте, хора! Бях на едно събитие нещо като спийд дейтинг, абе място за срещи. Беше много добре, мацките бяха яки и не знам дали ще стане връзка но беше готино.
Били ли сте на такова нещо и как беше?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.11.13 12:56.
Коментар от линка: “бавим се все още с определянето на групите, защото мъжете, които са се регистрирали са по-малко. Това направо ни учуди...? “
:D представям си какви са жените.. (wasntme)
12.11.13
12:57
Няма нужда да има линк.
Продължавайте чесането на клавиатурите.
12.11.13
13:57
Тука 100% има някаква далавера! Плаща ли се нещо? После ти ли плащаш там каквото черпиш? Щом са повече жените, то работата намирисва!
Едва ли се налага да черпиш мацките (всяка една по отделно). Разгледах подобен сайт в който има 20лв. такса участие.. Все пак се резервира заведение, организатори и тн.
На мен ми е супер интересно как прочитат тези срещи ? Ако може автора на темата да разкаже по подробно и също така ми цъкне един линк на лично ?
12.11.13
14:48
Момчета, има живот и извън социалните мрежи... проверено е! (giggle)
казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 14:48:
Дай линк??
edit: Моля! :D
Мнението беше редактирано от Jobko на 12.11.13 15:08.
12.11.13
19:46
Според мен това е добър начин за среща с хора, тъй като пести много време. Съвет, който мога да дам е да си помислите какво интересно да кажете за себе си и да измислите интересни въпроси, които да зададете на хората, с които ще се срещнете. Имате ограничено време, така че не е нужно да се отплесвате в задълбочени обяснения. Бъдете свежи и усмихнати, за да направите добро вчечатление. Ако се харесате, при следващи срещи ще имате възможност да блеснете.
Около мен има доста двойки, които се откриха на Спийд Дейтинг и съм сигурна, че работи.
Аз съм ходила веднъж преди няколко години, и наистина си тръгнах с гадже. Бях помолила приятел да дойде с мен за компания, а на края разбрахме, че сме “един за друг” и така четвърта година... :D
Пожелавам ви успех момчета и момичета.
12.11.13
20:44
казано от Jobko на 12.11.13, 15:04:
казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 14:48:
Дай линк??
edit: Моля! :D
Бате, модератор е човека, тука думата му тежи. Може би е прав :D
20.11.13
19:36
Нашите се изпонасраха да копират от запада! :D Само едно картонче с едно име ли имаш право да попълниш?