11.11.13
21:57
Видях, че има същата тема от миналата година, но няма отговор в нея. Дали вече някой има представа откъде мога да си намеря обезмаслена моцерела?
Обезмаслена моцарела ми звучи почти като безалкохолна ракия...
Моцарелата и пълномаслена е почти безвкуска, какво ли ще стане, ако е обезмаслена. :)
казано от Петко К на 12.11.13, 14:04:
Пробвай котидж сирене.
Котидж сирене не е ли извара дефакто?
12.11.13
15:18
казано от Желязото на 12.11.13, 11:23:
Вместо такава щуротия направо си вземи извара и не се занимавай
Хапвам извара на закуска и след тренировка, но вечер мисля да си правя само протеинова вечеря + зеленчуци, а в изварата има към 3-4 на 100 гр. въглехидрат и това е което ме притеснява във вечерната й консумация.
12.11.13
15:21
казано от Владо на 12.11.13, 15:18:
в изварата има към 3-4 на 100 гр. въглехидрат и това е което ме притеснява във вечерната й консумация.
Излез от филма, Владо... (wasntme)
12.11.13
17:43
казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 15:21:
в изварата има към 3-4 на 100 гр. въглехидрат и това е което ме притеснява във вечерната й консумация.
Не разбирам какъв ти е проблема, Кольо. Защо винаги в коментарите ти се долавя надменност и неприазъм. След като ти е толкова досадно, спри да коментираш темите. И без това отговорите ти са еднакви, банални и заядливи. Щом някой пита “откъде?” или “какво?” или “как?”, очаква да получи конкретни насоки и помощ от някого с реален опит, а не твоите офтопични, хапливи вмятания.
Мнението беше редактирано от Warrior на 12.11.13 17:47.
12.11.13
18:10
казано от Владо на 12.11.13, 17:43:
казано от Кольо Пияндето на 12.11.13, 15:21:
Не разбирам какъв ти е проблема, Кольо. Защо винаги в коментарите ти се долавя надменност и неприазъм. След като ти е толкова досадно, спри да коментираш темите. И без това отговорите ти са еднакви, банални и заядливи. Щом някой пита “откъде?” или “какво?” или “как?”, очаква да получи конкретни насоки и помощ от някого с реален опит, а не твоите офтопични, хапливи вмятания.
Той беше единственият човек,който се опитваше да подреди хаосът в дневника и в главата ти.Симпатичен си му ;)Явно не го разбра.А и какво се случва с дневника ти?Не е ли по-логично там да си задаваш въпросите,вместо да създаваш нови теми от рода на “обезмаслена моцарела” и “заместител на овеса”?
Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 12.11.13 18:15.
12.11.13
19:57
Владо, проблем нямам. :)
Никога, ама съвсем никога не давам мнение в тема, която ми е досадна или безинтересна.
Отговарям ти по начин, който изисква замисляне, за да се види идеята ми. Целта е да подскажа в коя посока да търсиш решението, а не да те водя за ръка към него и да ти давам нещо сдъвкано.
Когато няма замисляне - отстрани изглежда като заяждане, да.
Мога и да не коментирам, това е улеснение за мен. :)
И за да докажа добрите си намерения - няма абсолютно никакъв проблем с въглехидратите вечер. Ако си ги отчел в сметката за деня, значи всичко е ОК. От друга страна 6-8 g въглехидрати (колкото има в 200 g извара) няма начин да ти провалят режима, ако останалото е както трябва. И от трета страна - в моцарелата също има толкова въглехидрати, колкото и в изварата.
Въглехидратите в изварата са фактор с твърде малко значение.
Хората често внимават да не приемат 50 kcal повече от необходимото.
По-успешната стратегия е да се увериш, че не си изразходил 50 kcal по-малко от предвиденото.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.11.13 20:23.