Заместител на овеса?

WA

11.11.13
12:13

Направил съм си меню за нвд и се чудих дали да смятам въглехидрата от зеленчуците, защото без него всичко е окей, но в крайна сметка реших да го сметна и заедно с този от изварата излиза към 40-50 освен него имам само едно въглехудратно хранене и то е сутрин преди тренировка на закуска и включва 1 кисело мляко и 200 гр. грейофрут. До тук са към 85 гр. горе долу, но принцип обичам да добавям нещо към мялкото за да има какво да се сдъфква, ако ме разбирате. Ако добавя към 40 гр. овес излизам от 100те гр. въглени на ден.. има ли някакъв протеинов заместител на овеса или какво друго ми препоръчвате?
Целта е отслабване.

11.11.13
12:31

И според теб няколко грама въглехидрат в повече ще ти пречат на отслабването ли?
А зеленчуците не ги брой, те са повечето фибри (неусвояеми).

WA

11.11.13
12:34

казано от Петко К на 11.11.13, 12:31:

И според теб няколко грама въглехидрат в повече ще ти пречат на отслабването ли?
А зеленчуците не ги брой, те са повечето фибри (неусвояеми).

Олекна ми. Благодаря за коментара. Ще си добавям и овес в малки количества, но все пак ако има някакви семена или ядки или нещо такова, богато на протеин най-вече, споделете!

От 100 грама овес на закуска няма да станеш сумист.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1