13.11.13
00:21
Phd Pharma Whey 2.2kg + Crea-bomb + Hot Blood 2.0
Значи висок съм 180 см. , тегло - 92-3 кг. Целта ми е по интензивна тренировка+сила и добро възстановяване. Не очаквам чудеса но като включим доброто хранене мисля че ще има известно покачване на мускулна маса. По принцип бих си взел само креатина и протеина , но тренирам вечер и понякога ми трябва малко енергия ( да ми падне от някъде) та за това реших да го взема. Преди съм пил Crea-bomb-а и останах доволен от него затова го избирам от креатините . Протеина не съм го ползвал , но чета добри отзиви за него , а пък и има 90 дози. Преди съм пил No xplode на BSN но не останах много очарован. Та за това мисля да пробвам Hot Blood-a.
Бюджета ми е около 180-200 лв.
13.11.13
00:30
Парите са си твои, но ето какво бих направил аз, ако разполагам с такъв бюджет за добавки: взимаш си един чувал 10 либри протеин (и този, който си споменал става), креатин монохидрат на промоция 1 килограм и махаш тоя Hot Blood. По-добре пий едно кафе преди тренировка, по-добре ще се чувстваш. Иначе добре работи Animal Pump, но това е според моя опит. Само че, ако взимаш него махаш креатина, защото излизаме от бюджета. :)
Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 13.11.13 00:34.
13.11.13
00:54
По принцип се колебаех между /VPX syngex / Syntrax Whey Shake / Phd Pharma Whey/ но мисля че протеина на Phd e по добър от тях. Гледах и този на Optimum но в Phd-to има повече дози. Относно монохидрата , ползвал съм на Scitec и бях много разочарован , затова се насочих към матрицата. Ти от кой монохидрат си останал доволен , препоръчай някой ?
Мнението беше редактирано от Кристиян Първанов на 13.11.13 00:54.
Щом не си останал доволен от NO Xplode немога да си представя как ще си доволен от Hot bloodа на Сайшит. Протеина може да е 90 дози, но белтъка в доза ти е 19грама (по спомен). Като цяло марката уж е добра, но ако е 100тина лева протеина по-добре си вземи Gold Standart на ON или Whey na MEX. Креатинчето щом ти се е отразило добре давай смело тогава.
13.11.13
01:13
На Оптимум и на Примафорс са най-добрите, които съм пил, за креатина става въпрос. А съм пил всякакви гадости, преди време имаше само на Биогейм и на Нутрим. :D Сега от по-новите на Мекс е добър, той пак е Креапюър.
13.11.13
09:35
Благодаря , а относно Hot blood-a няма да разбера докато не го пробвам. На всеки организъм действа различно. Когато си купувах No xplod-a си взехме 2 кутии с един приятел , на него му даваше невероятно много енергия , даже се оплакваше че трудно заспива , докато при мен не беше така. Затова се насочих към blood-a . Бих си взел и Animal Pump , но 85 лв за 30 дози не ми е оферта . Ще надхвърля 200 лв с креатина.
13.11.13
10:17
От протеините се спрях на изолата на MEX , 26 грама в доза за 100 кинта .
15.11.13
10:20
казано от Кристиян Първанов на 13.11.13, 10:17:
От протеините се спрях на изолата на MEX , 26 грама в доза за 100 кинта .
Добави и монохидрат като е препоръчително да бъде Creapure. Относно Хот блъда по-добре си спести парите и пий кафе преди тренировка, друг вариант е да си вземеш кофеин/гуарана на хапчета.
Каквото ти остане като бюджет го вложи в месо.
15.11.13
12:21
Взех си Изолата на MEX и 500гр монохидрат на UNIVERSAL
Изолата на мекс е добър избор. Рентабилен. По отношение на хотблъда, действието на тези продукти зависи от централната нервна система и ефекта е лично индивидуален. Има както позитивни, така и отрицателни отзиви, както за него, така и за други от този клас. На мен лично не ми хареса, тъй като имах болки в главата всеки път след прием. По принцип обичам сам да си забърквам бустера, но опитът ми с такъв тип продукти е изградил добро мнение за асаулт и за селзоом. И 2та ме държаха много добре повреме на тренировката, без да ме изпържват и да съм неадекватно надрусан и ми покачваха силата определено.