Мазнини вечер след бавни въглехидрати

Здравейте !!! Искам да попитам дали вечер след последното ми хранене, което е в 21:30 - 22:00, а то е бавни въглехидрати ( ориз, картофи ) + месо ( пилешко филе ), може час след това да хапна 50-60 гр орехи или да ги ям заедно с храненето ( което мисля, че е кофти) . Тъй като имам проблеми с млечните продукти в момента, не ям извара и т.н. вечер. Просто искам отговор за конкретният въпрос ?  Мерси предварително :)

Не виждам основателна причина да отделяш орехите за по-късно.

Яж ги когато искаш.

14.11.13
16:20

Редовно смесвам мазнини с въглехидрати и не виждам причина да се притесняваш. Едно че е по-вкусно, второ се чувствам по-сит и по-енергичен след подобни хранения.

казано от Pavel Petrov на 14.11.13, 16:20:

Редовно смесвам мазнини с въглехидрати и не виждам причина да се притесняваш. Едно че е по-вкусно, второ се чувствам по-сит и по-енергичен след подобни хранения.

Този отговор ми хареса, а и съм съгласен с него, но ставаше дума за смесването им вечер. Но вече няма значение, отговор получих :) Благодаря ви за отговорите :) Успех на всички :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1