14.11.13
04:45
Тренирам от почти 6 месеца и не спазвах някъв особен режим на хранене през лятото.. просто избяхвах газираното,сладкото,хляба и пърженото(нали да изчиста) пък има някъв ефект от тия лишения така да го нарека.
Сега зимата съм решил да качвам,но чисто(колко чисто ще е не знам понеже за пръв път ще си изготвям по-стриктен режим на хранене) и понеже имам познат от който мога да си набавям месо(пилешки гърди 5лв-1кг),съм решил да набивам яко месо и ориз(бял/кафяв?!),тука 3-5 месеца,пък да видя дали ще кача ММ ?!
Примерно една закуска сутрин - 6 белтъка,една купичка мюсли.. 6 хранения за ден от който 4 да са ми ориз и месо само,какво ще кажете,а пък вечер едно кисело мляко или извара?! (не че няма да си хапна и някой-друг боклук като се изкуша)
Добавки - Gold Standart(малка опаковка 65кинта) и КМ,като протейна го пия веднага след ставане,след тренировка и 2 часа преди лягане,а креатина сутрин със закуската и след тренировката.
Само дето не знам в една порция колко ориз да имам и колко месо?.. и вообще за деня.
Какво мислите,ще има ли ефект от това което съм намислил или?
Няма да се сърдя ако ме критикувате.. за първи път ще си изготвям по-стриктен режим и ако съм сгрешил някъде,моля някой да ме поправи. (muscle)
Забравих да кажа,че в съм 80кг,185см, а в почивните дни протеина го пия сутрин след ставане и вечер 2 часа преди лягане,креатина по 1 път със закуската
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 14.11.13 07:24.
14.11.13
11:11
Защо давате пари за добавки като храната не струва ми е супер интересно да разбера.
Изчисли си КБ, в сайта има формула, прочети за ВВД и ще имаш ориентир отностно това какви количества Б В и М да ядеш, от там нататък всичко е строго индивидуално. На мен би ми писнало да нагъвам пиле с ориз на 2-рата седмица. Яж повече яйца, друго месо можеш, защо се ограничаваш от хляба? Картофи също може да има на мястото на ориза...Сложи и някоя салатка със зехтин да докараш и мазнините и си готов.
15.11.13
09:33
казано от Вальо на 15.11.13, 03:22:
Какво и е на храната?
Еднотипна е.
Човек не яде само въглехидрати и протеин затова започни да добавяш и мазнини - зехтин, масло, ядки, жълтъци и т.н.
Тъй като мазнините са доста калорични и доста засищаши най-добре намали броя на храненията на 3-4.
Креатина ще ти върши работа, но този протеин е меко казано излишен (особено втората доза преди лягане).