14.11.13
15:34
здравейте! търсих тема тук и в гугъл, но не намерих точно това, което търся. става въпрос за хранене само с чист бял варен ориз, без подправки, без сол, с цел отслабване и храненето е в продължение на дни. някой чувал ли е нещо подобно? същото се отнася и за варените картофи.
14.11.13
15:39
Няма нито една причина да търсиш вълшебната рецепта в тази крайно нездравословна посока. Такова хранене е силно дебалансирано и няма как да те изведе до добри резултати. Спри да четеш Cosmopolitan и подобните списания. Започни да се храниш качествено и достатъчно - тогава ще стане чудото.
14.11.13
15:44
Това с чистия ориз съм го чувала от няколко запалени фитнес маниаци. Не съм разпитвала по-подробно, стана ми интересно да видя какви са мненията относно този начин на хранен
14.11.13
15:47
Нещо не си разбрала добре маниаците или те нямат представа какво правят.
Мнението е едно единствено - това е безумие.
14.11.13
16:58
казано от Tsvetelina Krasteva на 14.11.13, 15:34:
здравейте! търсих тема тук и в гугъл, но не намерих точно това, което търся. става въпрос за хранене само с чист бял варен ориз, без подправки, без сол, с цел отслабване и храненето е в продължение на дни. някой чувал ли е нещо подобно? същото се отнася и за варените картофи.
Това е метод за пречистване - ядат се по 100-150 г. сварен неовкусен ориз, обикновено два-три часа след ставане в продължение на поне 3 дни. Но не бял, а кафяв ориз, защото той е по-хранителен. В холистичните практики се използва като метод на постене - има различни модели - с едно и три хранения.
14.11.13
17:33
Eдна от популярните монодиети за отслабване.Познавам човек подложил се на такова мъчение.Издържа 3 седмици.Целта му беше месец :).Имаше ОГРОМНИ проблеми със запека.Ако все пак си решила нещо подобно,прилагай МАКСИМУМ седмица и увеличи приема на вода.
Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 14.11.13 19:08.
14.11.13
18:44
Благодаря ви, знаех си, че не съм се объркала както каза колегата по-горе. Благодаря за съветите :)
14.11.13
19:07
казано от Tsvetelina Krasteva на 14.11.13, 18:44:
Благодаря ви, знаех си, че не съм се объркала както каза колегата по-горе. Благодаря за съветите :)
“Колегата по-горе” все пак те съветва да не се занимаваш с тази диета ;) Не търси бързи резултати.Избери си “диета”,която можеш да наречеш “моят хранителен режим,който безпроблемно мога да спазвам винаги”.Не влизай в порочната схема “свалям,качвам,свалям,качвам...” Успех!
Мнението беше редактирано от Светослав Тодоров на 14.11.13 19:31.
31.01.14
14:46
казано от Светослав Тодоров на 14.11.13, 17:33:
Eдна от популярните монодиети за отслабване.Познавам човек подложил се на такова мъчение.Издържа 3 седмици.Целта му беше месец :).Имаше ОГРОМНИ проблеми със запека.Ако все пак си решила нещо подобно,прилагай МАКСИМУМ седмица и увеличи приема на вода.
Имал е проблеми със запек,защото не е пил достатъчно вода.Аз лично бях на такава диета и резултата беше зашеметявящ.За 1 седмица свалих 4кг и имаше видим ефект.Тази диета ми каза фитнес инструктор.Наистина действа,но трябва да се пие много ВОДА,защото ориза изхвърля водата от организма
31.01.14
14:51
казано от Hristina Angelova на 31.01.14, 14:46:
Аз лично бях на такава диета и резултата беше зашеметявящ.За 1 седмица свалих 4кг и имаше видим ефект.
Въпросът е - какво се е случило с въпросните 4 kg после? ;)
31.01.14
15:15
Задържах ги няколко месеца.Дойде зимата-спрях тренировките,започнах да ям каквото ми падне и си ги върнах.Сега започнах отново,нооо доста трудно става.Започнах работа която е на смени и с диетата ми е доста трудно
31.01.14
17:28
казано от Кольо Пияндето на 31.01.14, 14:51:
казано от Hristina Angelova на 31.01.14, 14:46:
Аз лично бях на такава диета и резултата беше зашеметявящ.За 1 седмица свалих 4кг и имаше видим ефект.
Въпросът е - какво се е случило с въпросните 4 kg после? ;)
От тези 4 кг хващам бас че 3.5 кг са вода :) а не мазнина каквато е целта на повечето полудели хора.Добре ,че не съм попаднал на такъв вид инструктор защото сега да сме по съдилищата сигурно :D