Софийски сървайвър

Темата е заключена.

23.08.10
20:14

Казвам се Кирил на 25 години от прекрасният Сандански, но в момента живея в Полша. Занимавам се с програми към Европейската комисия по програма “Младежтта в действие”. Строим детски градини в целият Европейски съюз и после преподаваме бита и културата на страната си между шест и девет месеца на децата в градината, след което сменяме държавата и повтаряме процеса. В момента съм в България за да организирам един младежки фестивал в Сандански. Ако някой живее наблизо, да се чувства поканен от 8 до 13 Септември. Имаме над 700 участника от 15 държави - пеят, танцуват, свирят, рисуват, всичко правят :)

В момента 194см на 90 кг. С тренировки за здраве се занимавам от около три години, а здравословен начин на живот започнах да водя от около 2005 година. Първата година прекарана по лостовете и успоредките, а последната по залите. Генетиката ми е на типичен “плочкаджия” - много дълги крайници, много бърз метаболизъм, нисък процент подкожни и трудно качване на килограми.

Начинът ми на хранене е “здравословно”. Без джънк и захар, минимално олио, сол и всякакви манджи на прахчета. Месо, яйца, мляко, ориз, картофи, плодове и зеленчуци в промишлени количества. За мое щастие баба ми си има собствена градина и животни и когато съм в България ям изцяло домашни продукти. Не използвам добавки, защото съм пристрастен към пътуванията и всичките ми “допълнителни” пари заминават за самолетни билети.

Към момента тренирам четири пъти в седмицата - Понеделник/Вторник :: Четвъртък/Петък ::

Ще се опитам да си водя дневник!

Темата беше редактирана от Timon на 11.09.13 19:10.

23.08.10
20:23

Ставане в 12:30 след тридневно пътешествие от Гданск / Полша до Сандански / България с влакове, автобуси и самолети.

:: Пиле с ориз и салата от яйца, домати, краставици, лук и шунка
:: Пет яйца с извара на тефлонов
:: Кисело мляко с мед и ябълки
:: Пилешки пържоли със салата от домати и зеле
:: Три яйца с извара на тефлонов
:: Орехи с мед преди тренировката
:: Извара с праскови и мед след тренировката

Както казах, всички продукти са домашно производство и вкусът е невероятен :)

Тренировката

:: Лежанка 3 х 10 8 6
:: Наклонен лег с дъмбели 3 х 10 8 6
:: Набирания с надхват пред гърди 3 х 8 9 10
:: Набирания с подхват пред гърди 3 х 8 9 10
:: Скотово сгъване с щанга 3 х 8 7 6
:: Бицепсово сгъване с дъмбели от седеж 3 х 8 7 6
:: Френско разгъване с щанга 3 х 8 7 6
:: Разтваряне на въже за трицепс на машина 3 х 8 7 6
:: Планкове с вдигания на краката в супер-серии

Следтренировъчно отпускане: Man City - Liverpool или “SALT”

19.12.10
19:26

Имал съм дневник, а дори не помня кога съм го направил.

Последната тренировка

Лег преса 3 х 10 250кг
Бедрено сгъване 3 х 8 60кг
Бедрегно разгъване 3 х 8 45кг

Раменни преси 3 х 10 Не помня какво имаше на щангата, а й не знам колко тежи Смит машината в залата без тежести.
Ренегадско гребане 3 х 10 15кг дъмбели
Повдигания на краката на шведска стена с 15кг дъмбел между глезените 3 х 6-7
Пулоувър 2 х 15

fire.is.my.nature

19.12.10
21:19

казано от amistad на 23.08.10, 20:14:

. Не използвам добавки, защото съм пристрастен към пътуванията и всичките ми “допълнителни” пари заминават за самолетни билети.

Супер !!! :)

10

19.12.10
21:29

Я, градски :P В сандански ли си в момента ? Къде тренираш ? Силуета, васко, хотел, вкъщи ?

20.12.10
13:43

Мне в Полша съм в момента. Ти къде тренираш?

10

20.12.10
19:34

При “Васко” там стронг ли как се води. Зад болерото, улицата на фламенгото :D

20.12.10
23:48

Мда, бяхме съученици с него от първи до седми клас. Познаваме се от Четвърто.

Какво ядох днес. Остарявам вече и деменцията си казва думата.

12 яйца
Около 800 гр пилешко
Скумрия
Овесени ядки с мляко сутринта
Боб със сос и телешко месо
Две мандарини и една ябълка
Много вода
Картофено пюре

10

21.12.10
00:05

Интересно :D той тренираше ли тогава или е бил някъв къля ? Сега по празниците ше се прибираш ли в сандански ? Да фанем да се видим там при Васко :P

22.12.10
09:09

Няма как, имам работа тук. Той се занимаваше със спортна гимнастика и скокове във вода. Има два златни медала от републиканско след 6 месеца тренировки, но после реши да смени спорта с културизъм.

Тренировка 21.12.2010

Лег 3 х 8
Лег с дъмбели под наклон 3 х 10
Флайс на ниски скрипци 3 х 9

Скотово сгъване 4 х 8
Бицепсово сгъване от седеж 3 х 10

Повдигане на краката на шведска стена с дъмбел между глезените

Пулоувър 1 х 18

Мнението беше редактирано от Timon на 22.12.10 09:10.

23.12.10
14:01

Мразим религията в момента. Особенно католически папи. Заради Коледа месарницата ми няма да работи до Понеделник. Минаваме на ориз и яйца.

Набирания пред гърди широк хват с тежест 3 х 8 9 10
Гребане 3 х 10
Придъпрване на хоризонтален скрипец 3 х 9
Обратен флайс на пек-дек машина 3 х 10

Разтваряне на въже на скрипец - 3 х 10
Кофички за трицепс - 3 х 20 ( 34 последната серия - забавни са ми и музиката беше страхотна и отидохме за рекорд )

Къси коремни с тежест зад врата - 3 х 12

Пулоувър 1 х 19

24.12.10
21:24

Весела Коледа на всички :)

Мнението беше редактирано от Timon на 27.12.10 18:05.

06.01.11
04:00

Аз съм още по григорианският календар е продължавам да си тренирам по програмата от миналата година. По време на невероятните хранителни празници съм свалил 2 кг! Може да ми преместите дневника при жените :)

Тренировката в Понеделник:

Лег-преса 8 х 8 280кг. За първи път в живота ми трябваше да седна обратно на лег-пресата, след като станах от нея :)
Бедрено сгъване 3 х 6
Бедрено сгъване с един крак 3 х 8

Раменни преси надолу с главата 3 х 6 ( Експеримент с 10кг върху мен на последната серия, но не е хубаво за лактите )
Ренегадско гребане 3 х 8

Повдигане на краката от шведска стена

Сряда:

Набирания пред гърди 6 х 6
Придърпване на скрипец с тясна ръкохватка успореден хват 3 х 6 92кг ( Добре, че са ми дълги ръцете, защото иначе тежеста е повече от мен и ме повдига нагоре, все едно съм на люлките в детската градина )
Гребане с дъмбели на лежанка 3 х 6 30кг
Хиперекстензии - не ме кефят, но даваха Мис Полша по телевизора, където е уреда за тях

Разтваряне на въже за трицепс 3 х 8 Не му вярвам на тоя немски скрипец, нещо ме менти за килограмите, твърде много са написани, за да е вярно, мен ръцете са ми слаби от първия епизод на “Дързост и Красота”
Френско сгъване 3 х 6

Планкове на една ръка и един крак ( Треньора ме хвана за опитно зайче да показвам планкове, щото тренираше някакви жени, които биха били страхотен улов за предаването “Deadliest Catch” по Дискавириту, но другия път ще му търся или пари или кутията на Optimum Nutrition )

Много мразим да помня какво съм ял, защото съм бил с Червения кръст в Сомалия и там коренно ти се променя целия светоглед относно храна и нейното значение, но понеже е дневник:

Мляко с овесени ядки и какао и 5 белтъка
Два пълнозърнести сандвича със сирене ( НАМЕРИХ някакво подобие на българско и щях да се напикая от кеф в магазина ), телешко пушено и кашкавал и едно кисело мляко ( То е като нашето, обаче на него пише “Гръцко” и че ги съдим за авторски права )
2 Пилешки бутчета с картофи на фурна
2 Пилешки бутчета с картофи на фурна
Последните ми :( 2 пилешки бутчета с картофи на фурна
5 варени яйца

И докато ядях яйцата дадоха по новините как в Германия изтребват 8000 кокошки заради диоксина, пък аз си пазарувам само от Кауфленд, понеже е немско, пък немското било качествено. Бащата имаше едни немски обувки и 10 години изкара с тях, пък едни яйца ли няма да могат да направят като хората?

Мнението беше редактирано от Timon на 06.01.11 04:06.

06.01.11
07:40

Харесва ми стила на дневника- оправя ти настроението на минутата :D

Човек, в кой град в Полша работиш?

06.01.11
17:04

Имаме завод за Арктически бури и не ти трябва хладилник, просто си оставяй нещата на терасата. -17 днес следобяд. Отиваме на плаж!

В Гдиня живея. Малко китно пристанище на Балтийско море в най-северната част на Полша, за мое щастие два пъти подред печели “Най-добър град за живеене в Полша”, но според мен е защото всички жени тук носят прилепнали клинове, иначе ти се пресича белтъка в яйчниците ако си навън.

07.01.11
23:17

Целият магазин пълен с дебели баби германки, жадни за полски яйца и пилешко месо! Значи, направих проучване и в немските магазини коридорите на касите явно са по-широки, защото немците едвам се събираха в тези на полският!

Днес ми е официален ден за употреба на пуешко месо и около килограм и половина вече са в историята на птицевъдството :(

:: Тренировкич :: 35 минути, защото днес беше една баба на смяна и щеше да си изпусне сериала, който между другото страшно много прилича на копие на “Забранена любов” и не знам кой от кой е крал, ама ше разбера!

Лежанка 3 х 8 102кг
Наклонен лег с дъмбели 3 х 8 30кг ( Но поради студеният и разреден въздух, гравитацията работи по-слабо тук и според мен бяха 28, ако че пишеше 30 )
Флайс на долни скрипци 3 х 6 15кг

Скотово сгъване 3 х 8 28 ( Ръчичките ми са слаби, като на Пинокио )
Бицепсово сгъване с редуване 3 х 8 15

Драконов флаг накрая се засилих и тъкмо щях да го направя и понеже краката ми са по-дълги от Дунав Мост точно накрая ударих една мацка по главата при слизането и тя реши, че искам да се запозная с нея :(

18 бързи полунабирания с длани към лицето и една до друга ей така за кеф и да си поддържам нивото на грубост на дланите, че повече държи хвата.

11.01.11
10:14

Тройка на разсъмване, шведска тройка, тройка кебапчета с гарнитура и тройка на 300 на Лег-преса РАЗГЕЛЕ!

Бедрено сгъване
Бедрено сгъване с един крак

Рамо, но не помня какво съм тренирал, защото така ми се спеше накрая, че дъмбелите ми се струваха по-меки от КонфиПилоу.

Тук е някаква истерия с яйцата и пилешкото и никой не си купува и ги продават на безценица, аз като тарикат си взех 2 кила пуешки бутове и 30 яйца и от утре чакам да започна да светя като коледно борче от диоксина.

Мнението беше редактирано от Timon на 11.01.11 10:14.

16.01.11
11:41

Залата е наводнена и няма да работи до края на Февруари :) Един месец почивка най-накрая!

29.01.11
10:24

Преместих се да живея в София. Сега и зала трябва да си намеря!

ГН

29.01.11
15:25

казано от Timon на 23.12.10, 14:01:

Мразим религията в момента. Особенно католически папи. Заради Коледа месарницата ми няма да работи до Понеделник. Минаваме на ориз и яйца.

Набирания пред гърди широк хват с тежест 3 х 8 9 10
Гребане 3 х 10
Придъпрване на хоризонтален скрипец 3 х 9
Обратен флайс на пек-дек машина 3 х 10

Разтваряне на въже на скрипец - 3 х 10
Кофички за трицепс - 3 х 20 ( 34 последната серия - забавни са ми и музиката беше страхотна и отидохме за рекорд )

Къси коремни с тежест зад врата - 3 х 12

Пулоувър 1 х 19

Хахахаха, колега, добър ден. В Полша също съм живял и наистина е така, потвърждавам. Стане ли някои от първобитните ми ристиенски празници, хирурзите прекъсват операции, самолетите гасят двигатели в небето, бебетата се връщат в коремите на майките, в случай че са решили да излизат.

Страхотни плочки и много готин дневник!

23.11.11
21:33

След осем месеца спортна анимация в Палма Де Майорка сме отново на родна земя. Глупавият немски народ пръска безумни пари, за да гледа камъни, пясък и да умира от жега. Идва бели като сапуни, изгарят първият ден и останалите 13 стоят на сянка, щото ги боли. Никога няма да разбера богатите хора.

Тренирането в Майорка - кофички на два стола и набирания на вратата на тенис-корта.  Калориите на ден - отрицателни всеки ден. Защо? Защото няма как да са положителни с Аеробика, Волейбол, Водна Гимнастика, Тенис, Футбол и Спининг всеки ден.

Тренировката вчера:

Лег-преса ( Последната серия беше 6 х 250кг, ма нещо не им вярвам на тия тежести, я сАм по-слаб )
Бедрено разгъване
Бедрено сгъване
Повдигане на прасец с дъмбел
Къси коремни с тежест
Повдигане на краката с тежест - 20кг на последната серия

Днес попаднах на едно много интересно изследване:

Gender gap report 2011

http://en.wikipedia.org/wiki/Global_Gender_Gap_Report

България е на 51 място! Рай! Гърция е след нас, люлката на цивлизацията!

Храната: ( Мда, на втората снимка, това е шоколадов фонтан с бял и кафяв. Бодеш плодовете на дървените шишове, удяваш ги във фонтана и ядеш )

Мнението беше редактирано от Timon на 23.11.11 21:38.

23.11.11
22:24

Welcome back :)
Кефи ме храната ти - ей сега отивам и аз да си бодна нещо, че като гледам и ми потекоха лигите :D

24.11.11
09:16

Your argument is invalid.

17.12.11
10:34

Вчера направих генерална грешка в живота си - гледах епизод от “Умна и Красива”!  Да беше изгрял Сириус днес в София, да не ме валеше дъжд цял ден! А Хан Кубрат да вземе да си купи “направи си сам” машина на времето от Икеа и да се засели в Преслав, защото Симеон имал много хубави персийски килими. Боже, колко мъка им по тая галактика, Боже!

Днес гръб и трицепс:

Набирания широк хват
Набирания тесен хват
Гребане с дъмбел
Гребане с лопата - шегувам се, не се замисляй ;)
Гребане с 2 дъмбела на лежанка

Бутане на щанга с тесен хват
Френско
Скрипец с въже

За по-добър музикален свят:

Мнението беше редактирано от Timon на 17.12.11 18:22.

20.12.11
21:40

Фитнеса в Студентски град в Зимния дворец кадърен ли е?

24.12.11
11:11

Ставаме софиянци от 3 януари

Днес - 15 рунда на успоредката

Весели празници на всички :)

11.09.13
18:42

София - най-забавният град на планетата. Както казва колегата Камен Донев, чужденците не идват на почивка тук. Те идват да си оттърват от спокойствието и скуката по родните им места, като изгубят две седмици от живота си в опити да намерят къде е българското море.

Последната година и половина премина в своеобразно преобразяване на горката ми кола в кораба на Магелан от второто му околосветско и успях да ударя 70 000км по родните български пътища в рамките на 12 месеца. Понеже сте готяни хора ще ви споделя няколко места, които определено си заслужава да посетите в наш’та китна татковина:

Винарната в Старосел, когато няма сватба. Последния път уцелих Българин от Канада и Виетнамка в бяла българска носия. Майката и бащата на младоженката се бяха видели в чудо от пияните сватове и българските обичаи.

Плажа в Силистар преди Резово - едно от последните кътчета по нашето Черноморие, където можете да си вземете водно колело, да влезнете 200 метра в морето, да се гмурнете и да не излезнете с чифт бикини на очилата, калъфка от смартфон закачен за банския и миришещи на руски одеколон.

Орлово Око ( село Ягодина, Девинско ) - задължително рано сутрин през Август. Отивате пред Ягодинската пещера и търсите Ники с Газката. Той е студент по туризъм в София и за 10 лева на човек ще ви предложи най-екзотичното изкачване до Орлово Око с Газка кабрио и собственоръчно направено радио с класически изпълнения на гайди да озвучават пътешествието ви към най-красивата рампа в България.

11.09.13
18:52

:: Тренировките ::

В момента преминават във фитнес-студио АТАМА. Оказа се, че компанията има корпоративен договор и ни предлага безплатни неограничени посещения в този фитнес. Обстановката е приятна, според мен залата е твърде малка и липсват някой класически уреди или са заменени с някакви дизайнерски решения на Technogym, създадени от пияни немски студенти ( турски емигранти ) по металорежене.

Три пъти седмично се потим, общо взето прогреса не е особенно голям, като изключим качването на 4 килограма без много да омажа пресата. Което за една година тренировки си е малко по-малък провал от фенерче на слънчеви батерии.

Раделил съм нещата на скучния сет - ООО. Отпред, Отзад, Отдолу или иначе казано Гърди+Бицепс - Гръб+Трицепс - Крака. Корема тази година го отсвирих, той и без това не изисква много мъка, заради метаболизма.

:: Храненето ::

Тук идва интересната част. След редица строги научно-изследвателски мисии из всички големи хранителни вериги, стигнах до заключението, че единственото по което се различават месата в тях е количеството сол, което се набива за да издържат 2-3 месеца по рафтовете. И да не забравите да купите Данонино на детето без консерванти и срок на годност 6 месеца, понеже млякото е от крава-висшистка и нейното държи половин година. Стоя далече от джънка ( много странна дума ), алкохол така и не можах да пропия, а не липсваха поводи!

Идеята за поредното писане в дневника е да пробвам да следя какви глупости правя в тая пуста Атама, понеже пък и живея наблизо и сега е удобен момент за експерименти върху тялото ми.

08.10.13
00:30

My man!

08.10.13
01:52

Днес за първи път в живота ми тренирах във фитнес в който, ако двама души застанат на два уреда един до друг и си удрят я крак, я ръка постоянно. Като фабрика за кокошки беше.

Тренировка отзад

Набирания 3 х колкото мога
Гребане с щанга 3 х 9
Придърпване на скрипец 3 х 12
Придърпване на хоризонтален скрипец 3 х 10

Френско разгъване 3 х 10
Разтваряне на въже на скрипец - 3 х 12
Разтваряне за трицепс на някаква машина 3 х 10 ( Приличаше на сокоизстисквачка от БИЛА )

Опит за интервално кардио на колело, но едно момиче се качи на колелото до моето, няколко пъти моят лакът се заби в нея и се отказах.

Нови кредитни агенции:

Мнението беше редактирано от Timon на 08.10.13 01:52.

14.11.13
22:11

Днес беше тренировка за крака и рамене. Не бях тренирал поне от два месеца и осъзнах, колко зле става човека за 60 дни. Чувствах се като реклама на Артростоп рапид по Ефир 2, като започнах раменните преси. Има много да се наваксва:

Лег преса 4 х 15 x
Бедрено сгъване 4 х 12
Бедрено разгъване 4 х 15
Раменни преси 3 х 10
Повдигане на ръцете встрани 3 х 10
Повдигане на ръцете напред 3 х 10

Мнението беше редактирано от Timon на 14.11.13 22:11.

04.12.14
11:40

Ден за моите пилешки гърдички, да заприличат на петела от рекламата на Лудогорското пиле!

Лежанка - 4 х 12
Наклонена лежанка - 3 х 10
Флайс - 3 х 11
Кабеляци - 3 х 12

Сгъване с крива щанга - 3 х 12
Сгъване с дъмбели  - 3 х 10
Обратно сгъване с крива щанга - 3 х 10

Отново сме в залата след двумесечно прекъсване, поради влошени метереологични условия. Бавно ще влезнем в ритъм.
Достигнали сме 93кг, остават още 7 до заветните 100 килограм на 24 Юли 2015 година!

Много добра мацка:

https://www.youtube.com/watch?v=QSATlyRW1hY

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1