15.11.13
15:58
Здравейте!Аз съм момиче,което винаги е имало проблеми с килограмите,т.е. наднормено тегло.Отслабнах и то с доста силна воля и много труд.Напоследък обаче,след толкова много дни без консумация на шоколад по простата причина,че не изпитвах естествена нужда от него,ме удари една вълна от блян за него :D Онзи ден изядох един.Скачах на въже 30 минути и ходих на танци за 2 часа и се надявам да съм го изкарала,защото не обичам да задържам вредни неща в тялото си.Свикнала съм да тренирам доста след като приемам вредни храни.Днес обаче отново ме “удари” тази вълна на жажда за шоколад.Опитах се да издържа,да не си взимам,опитах се да подлъжа глада с малко плодове,но не се получи и отново изядох един шоколад,заедно с 2 вафли.Сега се чувствам ужасно,защото един вид съм провалила хранителния си режим.Знам,че от няколко пъти след толкова месеци липса на сладко нищо няма да ми стане,но просто се чувствам доста зле.Въпросът ми е след колко време трябва да потренирам,за да мога да изкарам поне половината от тази калорийна бомба?Да изчакам час,два,три?Моля за сериозни отговори :)) Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от Лилия Петкова на 15.11.13 16:02.
15.11.13
16:08
Спри да гладуваш.
Тогава ще спре и абстиненцията за захар.
Като бонус - ще бъдеш здрава и ще изглеждаш по-добре.
15.11.13
16:14
Да,опитвам се да не гладувам.Първоначално се опитах с глад,но ми омръзна да чувам звуците на къркорещия ми корем и започнах да се храня нормално. :) Наблягам попринцип на протеините,но репертоара ми на здравословни храни започва да се изчерпва и не знам какво да предприема. :D
15.11.13
16:25
Напиши едно твое типично хранене за един ден и ще видим дали се храниш нормално.
Дай и информация за себе си, за да можем да направим адекватна преценка.
15.11.13
16:31
Ами,например на закуска ям плодове или овесени трици/ядки с прясно мляко или бисквити без захар.За обяд ям предимно месо,риба,картофи - варени (на салата или не) или печени,сирене,яйца или чушки и малко пълнозърнест хляб.На вечеря ям например салата с варени пилешки гърди,яйца и краставици;отново картофи печени или варени;омлет.Просто нещо леко за вечеря гледам да е.Следобед хапвам доста плодове,като мандарини и ябълки,защото меко казано ги обожавам и не минава и ден без да ям плод.
15.11.13
16:37
Виж... аз нямам нерви да провеждам кръстосан разпит и да ти тегля думите с ченгел от устата. Няма как да се направи преценка без количествата на храната и без данни за теб. По това, което описа, мога да кажа - тази храна е лошо балансирана. Не виждам мазнини, въглехидратите преобладават, белтъчините не е сигурно дали ти стигат... нормално е да те избива на захар при такива условия.