15.11.13
19:42
Здравейте !
Чудя се какви добавки да комбинирам за максимален ефект (сила, чиста мускулна маса)
Разполагам с капитал до 220 лв нека чуя вашите предложения.
П.П Вече имам креатин (Universal 500g) все още неотворен.
15.11.13
20:07
Ето ти вариант за оптимален “стак”
10кг месо
120 яйца
15 кг картофи
5 кг ориз
2-3 кг овес
:)
15.11.13
22:51
Щом отделяш 220 лв за добавки представям си за храна колко ще са,сигурно 440. :D
@Master Admin говоря за хранителни добавки не за храна.
@El_tiggeraso чак пък .. :D
Иначе мисля да комбинирам креатин,глутамин,гейнър,азотен буустър и може би bcaa ама още не съм сигурен за марките затова и търся съвет откъм марки..
16.11.13
01:07
казано от fletcher на 15.11.13, 23:46:
Иначе мисля да комбинирам креатин,глутамин,гейнър,азотен буустър и може би bcaa ама още не съм сигурен за марките затова и търся съвет откъм марки..
Изборът е добър, стига да имаш хранителен режим, който да е основата, иначе всичко ще е напразно. Вместо гейнър, суроватъчен протеин. Разликата между двете е, че в гейнъра, освен протеин, както при суроватката, има и захар. Останал съм най-доволен от Now Foods, Optimum Nutrition Gold Standard, Pure Nutrition. Аминокиселини Scivation Xtend (интра-тренировъчен продукт заради добавените електролити), Cellucor BCAA. Глутамин Optimum Nutrition Glutamine Powder. С буустерите имам твърде малко опит. Пробвал съм 3-4 продукта. В момента пия Animal Rage и съм много доволен. От към напомпване, концентрация, фокус, енергия, сила и издръжливост е най-доброто, което съм употребявал до момента. Освен това за такава цена си е златен.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 16.11.13 01:14.