проблем с рамото

15.10.05
11:16

здравейте.снощи правех лицеви опори преди да легна.беше ми 4 или 5 серия по 10.правех ги през около 1-2 часа и някъде на 6тото повторение или 5тото някак си се огъна лявата ми ръка и ме прониза силна болка точно под лявото рамо.там където започва лявата ръка,малко по-надолу.легнах си и сега още ме болеше.направих 1 лицева опоро сутринта,и пак стана така.беше нещо като все едно някакъв кокал в мен се огъва или извърта.не мога да го опиша точно.може ли да ми кажете на какво се дължи това и какви мерки да взема за да не става така занапред??в момента още ме боли.

RE

15.10.05
13:17

не си бил загрял достатъчно и си получил няква малка травмичка сигурно незнам как се чувсташ и колко те боли рамото ама от загрявката е със сигурност.

15.10.05
18:21

ами да не загрявам :( ще го имам впредвид.сега ходих да се запиша на кик-бокс и треньора каза че това дето ме боли е плешката.надявам се до вторник да се оправи,че като удрям ме боли много :)

15.10.05
19:35

[quote author=“Leldorin”]ами да не загрявам :( ще го имам впредвид.сега ходих да се запиша на кик-бокс и треньора каза че това дето ме боли е плешката.надявам се до вторник да се оправи,че като удрям ме боли много :)

Пак като те удрят да знаеш как ще те боли... ;)

Абе кофти е тази травма може и ставата да си засегнал. Не я подценявай да не стане по-зле.

Ако не загряваш това ще е най-малкото което ще ти се случи като проблем...

Успехи

15.10.05
22:46

не не мен не ме удрят :) не съм на спаринг.предполагам до другиден ще се оправи.то всъщност е на известно разтояние под раменната става,така че мисля че нямам засегнати стави...освен ако нямам на гърба :) полезно ли е да го масажирам през известно време?

16.10.05
02:13

можете ли да ми кажете нещо с което да го мажа.нещо като гел и тн.искам да съм сигурен че ще съм във форма и че ще мога да понасям максимално натоварване до вторник.

16.10.05
15:53

ами можеш да използваш Ibudolor gel, доста е ефикасен и е универсален при ставни проблеми.
ако не си се съветвал със специалист не използвай загряващи средства

16.10.05
19:57

[quote author=“Leldorin”]не не мен не ме удрят :) не съм на спаринг.предполагам до другиден ще се оправи.то всъщност е на известно разтояние под раменната става,така че мисля че нямам засегнати стави...освен ако нямам на гърба :) полезно ли е да го масажирам през известно време?

Стави имаш и на гърба и на гъза даже, навсякъде... И понякога болката не е точно локализирана, а се усеща другаде. Може би три теб е нерв или разтежение, но само си чеша езика... :) Просто не става ясно от описанието, какво значи
/ огъна ми се някъв кокал или сеизвърта, болката е там отгоре, отдоу, малко от където почва.../ нищо не се разбира...

Айде спех с огънатия кокал. ;)

16.10.05
22:56

поукроти се.намазах с репарил гел и не го усещам :) а в предположение че казах в някой от постовете че е плешката,какво не ти е ясно?

MR

01.11.05
15:29

гледай да не правиш нищо с каквото да усещаш 4е те боли .просто забрави 4е те боли а за лицеви изобщо не си и помисляй .имал сам такива работи но не то4но там .няма страшно 6е се оправиш ама тряя да не те боли изобщо за да го натоварва6 отново ина4е ше имаш доста по големи проблеми  :wink: .за това внимавай и не го натоварвай толкова много за напред :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1