28.10.05
15:19
Взех си Power Tec Gain 70/30 и трябва да се пие 3 пьти дневно . Преди него си бях взел и пия протеин On Whey след тренировка в дните с тренировка . Сега въпроса ми е кога да го пия тоя гейнер .. сутрен след закуска , преди тренировката в 4 примерно може да пия един шейк и третия .. ? след тренировка ми каза продавача само че тогава пия протеина . да пия и гейнер и протеин след тренировка ли ? кво да правя ? на 19 съм , имам много бърз метаболизъм ... който има мнение по въпроса нека пише
28.10.05
19:03
протеина сутрина на гладно го пии и преди лягане пък гейнера преди и след тренировка и го сложи между някое от храненията,аз лично го слагам между обяд и вечеря някаде в късния следобяд
той е суроватъчен тоя протеин освен тва ми казаха по ч път на ден да го взимам .. има ли смисъл преди лягане ? и сутрин ли ми е най-необходим не е ли по-необходим след тренировка . Я другите да пишат нещо
31.10.05
18:38
За мен най-удачно е гейнър веднага след тренировка(освен ако в описанието му не пише друго) задно с глутамин и креатин(ако ги няма в дозата на гейнъра разбира се).15 минути след тренировка пия комплекс амино,а на 30-тата минута суроватъчен протеин.Сутрин малко след ставане гейнър и ако съм в ден без тренировка към 16 часа пия втората доза от гейнъра .
31.10.05
20:52
геинера след тренировка , протеина между двете основни хранения...или ако понякога нямаш много време да ядеш - тогава :)
01.11.05
09:40
гейнер+глутамин добра комбинация ли е :shock:
01.11.05
12:31
еми да аз преди така правех обаче зимах и креатин - колкото повече толкова по хубаво - няма да збъркаш :)
спорет мен най добрата комбинация е:
глутамин
креатин
протеин
01.11.05
17:53
да съгласен съм с тази комбинация - добавиш ли и амино или амино с раклонена верига става 6 точки :)
И аино е добре да.Аз сега съм по тази комбинация (креаатин/глутамин/протеин) и скоро може да добавя амино и ще видим какав ще е резултата. :wink:
01.11.05
20:29
вси4ко е хубаво само пари да има 4овек да купува добавките :D