Зверски сърбеж по гърба по време на тренировка

18.11.13
19:50

Извинявайте за глупавия въпрос но последно време по време на тренировка  изпитвам доста силен сърбеж по кожата на гърбът,единствени помага ако се намокря с вода обилно по гърбът но и това е временно докато водата се изпраи и пак наново.Искам да попитам дали някой от вас е имал подобен проблем и как го е решил?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.11.13 08:25.

18.11.13
19:57

Приемаш ли някакви добавки? Нова храна (възможност за алергия)? Нови дрехи?
На мен ми прилича на алергична реакция, затова си помисли какво ново има в ежедневието ти от получаването на сърбежа до сега.

18.11.13
20:14

Тренирам в нас понеже имам почти всички уреди и съответно тренирам гол до кръста а относно добавките , в момента ползвам само креатин.

От колко време го имаш ? И при мен беше така преди 2-3 седмици . Особено като легна да правя лежанка и след това като стана  и направо ми идва да си сваля кожата от гърба. И през цялата тренировка постоянно се чешех с каквото намеря. Първо си мислех че  е от материята на тениските но ги смених и пак така. Така ми беше около седмица и после отмина .

18.11.13
23:48

От около 2 месеца,и преди имах този проблем но отмина.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1