24.10.05
19:37
8) 8) Един мой приател тренира за трапец!И при това с сериозни кила!Но нищо не става!Защо защото мамка му да ... и на училището!Все трябва да носим чанти и каде ги носим на трапеца!Да ама в раката не може щтот се наклони6 на една страна и е неудобно а моята чанта е към 10кила как се отразява на трапеца ми, зле!Затова ако ме питате не тренирайте за трапец ако сте ученици!Кажете ми вашето мнение! :wink:
[quote author=“lololo”]8) 8) Един мой приател тренира за трапец!И при това с сериозни кила!Но нищо не става!Защо защото мамка му да ... и на училището!Все трябва да носим чанти и каде ги носим на трапеца!Да ама в раката не може щтот се наклони6 на една страна и е неудобно а моята чанта е към 10кила как се отразява на трапеца ми, зле!Затова ако ме питате не тренирайте за трапец ако сте ученици!Кажете ми вашето мнение! :wink:
ti lutli si koi klas si da nosish chanta 10 kila
24.10.05
20:04
Е бате аз преди кат бях 5-6 клас се мъкнех кат говедо с неква раница 6-7 кила,а сега съм 11 клас и раницата ми е около 2 кг :lol: :lol:
и аз така :wink:
8) Е то така е думата 10кила ама е7-8!Ема не се отразява добре на трапеца нали! 8)
24.10.05
22:18
Кви раници бе с една тетрадка и сте готови :wink:
24.10.05
22:27
Моята раница е над 7 кг задължително. Много се дразня! Пък иначе не виждам връзката с трапеца?! Тренирай си и не бери грижа :wink:
Връска с трапеца според мен няма защото какво влияние може да ти окаже раницата на трапеца по скоро на раменете и гърба там кръста нз и аз раница не носа Прави си трапец и проблеми няма да си имаш
24.10.05
22:48
Абе пъхай по една тетрадка в гащите и химикал в джоба и си готов :)
аз ходя с куфарче и торба-уравновесявам ги и трапеца си ми расте добре така че не виждам какъв е проблема.ти тая чанта да не я носич по 2 часа не ден
Това за трапеца е пълна глупост - нося чанта по 10 кила всеки ден и трапеца си върви супер :lol:
25.10.05
14:15
OMFG!!!!!как ти текна че нема да ти расен трапеца от раницата...ХАХАХАХАХАХХАХАХА...лелелелелел....ооооо боже....
До тука почти всички сте за”Бисери от форума” :wink: Не знам как ти го роди главата това
Егати ?!
1.- Раницата натоварва раменете.
2.- Не пречи на никой мускул/става/кост.
3.- Даже мисля че е хубаво/полезно.
Оффтопик: Аз не тренирам трапец(не съм го тренирал), а нямам проблеми с него ?! Това генетично заложено ли ми е ?! А ако почна да правя упражнения за трапец нали няма да стана като палатка :-) (разбрахте ме) И без това, този мускул ми е най-безразличния !
8) Значи ходя с една тетрадка най-много по два месеца в годината повече не мога!Пичове виште тежеста на чантата пада точно върху трапеца и спира малко кръв и клетките не се делят толкова бързо!Добре да речем че сте прави!Тогава си удряйите бицепса всеки ден да ви стане син и виште резултатите!
kvi sa tiq gluposti be!!!
“natowarwa ramenata” , “smazwa trapeca”
xaxaxaxaxaxa utrepki
25.10.05
20:01
както още един колега каза .. темата е за бисерите .. иначе аз си нося раницата на рамената не на трапците :shock:
10 кила раница :shock: Да не я пълните с храна :D Аз съм носил само едно тетрадче . За кво са момичетата :twisted:
Ами вземаш още една чанта и ходиш до училището с рамене вдигнати до горе (трапеца напренат) така ще го тренираш и ще ходиш на школо
26.10.05
15:38
а3 на у4или6те ходех само с лист и химикал, и то не 3а друго, ами да може да пи6ем ре3ултата от белота. :D
[quote author=“zwei0”]а3 на у4или6те ходех само с лист и химикал, и то не 3а друго, ами да може да пи6ем ре3ултата от белота. :D
:D :D :D :mrgreen:
26.10.05
17:07
аз па не ходим на тапото училище:Д имам около 100-тина отсъствия...не мога и в 12 клас да съм редовен...(-_-)
8) Еми пичове сте като мене ама по големи! :) И аз вече имам неизвинени оцъствиа-1!И то не е че съм оцъствал а защото се збих в час!И господина ми писа уцъствие!Ама другия час му казах да ми го поправи на закъснение-и го направи !Е вие сте най-добре с един лист да ама аз не съм и все още не ще тренирам трапец!
най много да се изгърбиш :))
моята е към 4-5 , но щото е пълна с храна и една тетрадка :)
8) а ти си по остар така ли!Може да съм тъп в някой работи-{пеенето} но не съм тъп и в бодибилдинга!Няма да те обиждам защото обидите са оръжие на слабите а действията са оръжие на силните!Е ако има някой да говори по темата, а не срещо другите!
31.10.05
18:49
еййй мани бегай мани бегай .. имаме си Конфуций :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Сори ама абсолютни простотии ръсиш! Тренирай си трапеца нормално, но ако трябва да сме сериозни виж си възстановяването(не може ако си възстановен да имаш такива проблеми) и си вземи по-удобна раница - 10 кила са нищо, пък и ти 100% от времето ли ги носиш - от даскало до вкъщи и обратно! Това е, къде повече!!!
Офф: Момчета по тая логика, ако искате можете да не тренирате краката понеже ходите, корема, защото се навеждате, предмишници, защото пишете и ли си правите други работи с тях :lol: :lol: :lol: :lol:
31.10.05
18:55
ми честно казано тая логика ми изглежда мн глупава и да кажа че аз съм 9 клас и ползвам само тетрадка по всичкология
31.10.05
19:48
брао.искам и аз така.
31.10.05
22:06
Еми...то ако чантата по някакъв начин спираше растежа на трапеца, то тогава щях да съм асиметричен :wink: .По принцип чантата си я нося само на едната презрамка(по навик), а и двата трапци си растат идеално.Иначе не ми е много тежка чантата...2 тетрадки и 2-3 химикала :wink:
Бъркаш някъде !
Чантата не ти влияе на трапеца и врата. Моята ‘’чантичка’’ е задължително 10-12кг. всеки ден. Мъкна кимоно, боксови ръкавици и учебници, престави си какво е като имам и физическо... - прави си трапец и си пей :wink:
01.11.05
10:40
не носете раници ,не ходете на у4илище 6от не може да се вастановява трапеца .хахахах кви са тея раници 100 кила е 2 листа и готово да не сте 1 клас :lol:
8) ви не разбира те аз нося чантата си по 4км. а отделно колко я нося в училище!А и не съм казъл че не расте а че не расте нормално а по малко!Вие сте по големи от мен аз съм малък за тва така!И затова не смятам да тренирам трапец!
“Бичи лайна” ... :wink: По-голяма глупост не бях чувал...е срещат се ама рядко... пич осъзнай се... помисли доста преди да постваш, защото с всеки пост ставаш леко смешен... а това на кой как му расте трапеца си е до ген(като приемем, че се тренира правилно и почиваш добре)...
поголяма глупост има- Пешо ти как се казваш?
абе аз си нося по 3-4 тетрадки и тва е.
учебниците са направени за да се учат уроците и да стоят на рафта
тетрадките са направени за да се носят в училище и да се записва резултата от белота или колко пари си искарал от покер и ако остане време нещо което госпожата диктува.
попринцип според мен раницата тряаа да е 4-5кг:
един скейтборд,един дискмен,едно тесте карти,една тетрадка,един химикал и един спрей за графити.тва е напално достатъчно
:cry: Да ама мен ми е тъжно защо не съм като вас!Има една госпожа която ме побърква като я питаме казва не отговарям и това да се наизости и нямаш краснопис!За последното не ми вика защото не мога да пи6а тоест тя не може да ми разчете!И задава въпроси от не зети уроци!Казвам ви тя е луда! :cry: Другите пък постоянно пи6ат двойки!Ще се побъркам! :cry: Мам... им на всичките не издържам!Като ходъ и на извън класни занятия като фитнеса и уроци по бъл.и анг.и духов оркестар!А момичета та от на6ия клас те са самия дявол като има дебели които са 160см-85кг!Е ако сте на мое място щяхте да почивате в мир!Извинете за отклонението в темата но трябваше да се чуе!
[quote author=“lololo”]:cry: Да ама мен ми е тъжно защо не съм като вас!Има една госпожа която ме побърква като я питаме казва не отговарям и това да се наизости и нямаш краснопис!За последното не ми вика защото не мога да пи6а тоест тя не може да ми разчете!И задава въпроси от не зети уроци!Казвам ви тя е луда! :cry: Другите пък постоянно пи6ат двойки!Ще се побъркам! :cry: Мам... им на всичките не издържам!Като ходъ и на извън класни занятия като фитнеса и уроци по бъл.и анг.и духов оркестар!А момичета та от на6ия клас те са самия дявол като има дебели които са 160см-85кг!Е ако сте на мое място щяхте да почивате в мир!Извинете за отклонението в темата но трябваше да се чуе!
ако дойдеш в моето даскало ше си е**ш майката.повечето грозни а от 2-3 хубави нито една нема ти пусне(сещашсе ко имам предвид) тая по немски закаснееш ли 1сек след тя да е влезла неизвинено.и бие с учебници шамари кои и падне.по български пишем по 3 страници на ден.по география ти пише четворка на климатограма само щото кръглечата не са били кръгли а са некви по продълговати и линията е с 1мм по-надолу.и той ни обижда,бие и др.по биология ако говориш контролно.история също.трудово ни пуска в 1 часа вместо в 1и 30.по рисуване крищи като избягала от 4ти километър.англииски-педофил(гледа циците и дупетата на момичетата от другия клас-поготини са )по химия и тя неква луда.по история е пияница(беше припаднала в един час). така че ако мислиш че ми е лесно мноо се лъжеш.по 3страници по български 4контролни по математика за месец и нещо и по 3 страници писане в час +минимум 10-12 задачи за домашно напрао си е е***у мамата.
03.11.05
01:13
хахахахахахахаха абе вие да не си теглите раниците преди да тръгнете на училище :D :D :D
А и какви са тия раници по 5 10 кг. Тетрадките да не са по половин килограм, че раницата да ви тежи толкова :wink: или слагате камъни вътре :?: хахахахаха луда рабта
А това за трапеца пълна глупост бих казал :)