Ще има ли ефект

19.11.13
21:40

Здравейте всички.Въпросъм ми е : Значи леко пълен съм (184 см , 85кг) тренирам от около 2-3 месеца, та дали ако продължа да тренирам маса ще може да се “стегна”.Тренирам 4 пъти в седмицата (1ден-гърди , предно и средно рамо; 2ден-гръб и задно рамо ;
трети ден ръце ; 4 ден крака).Благодаря предварително.
П.П Да тренирам ли корем всеки ден или само 1-2 пъти ? :)

19.11.13
22:28

Кое да се стегне ? мазнините ли ? те няма да се стегнат просто ги изчисти и продължи със качването,ако са ти проблем.Корема го тренирай веднъж седмично,няма смисъл да го тренираш всеки ден,като го тренираш всеки ден не си мисли,че ще излезе ПРЕСАТА.

19.11.13
22:49

казано от Petko Stefanow на 19.11.13, 21:40:

Здравейте всички.Въпросът ми е : Значи леко пълен съм (184 см , 85кг) тренирам от около 2-3 месеца, та дали ако продължа да тренирам за маса ще може да се “стегна”.Тренирам 4 пъти в седмицата (1ден-гърди , предно и средно рамо; 2ден-гръб и задно рамо ;
трети ден ръце ; 4 ден крака).Благодаря предварително.
П.П Да тренирам ли корем всеки ден или само 1-2 пъти ? :)

А ако ти кажа,че на ръст 184 и тегло 85 кг има хора ,които никак не изглеждат пълни? :)
Просто искам да кажа,че както и да тренираш това ,което ядеш ще се налепи по теб,независимо колко си се напомпал и колко серии за корем си ударил.
Т.е. сподели с какво се храниш,защото ако си предразположен да качваш,явно там грешиш.
Успех.

Мнението беше редактирано от El_tiggeraso на 19.11.13 22:50.

19.11.13
23:22

Преди да тренираш за маса, прави 2-3 седмици само кардио. След това започни отново да тренираш за маса, като си направиш режим. Аз ти препоръчвам 3 дена тренировка, 1 ден почивка като правиш 30 минути кардио преди и след тренировка. Също строго ти препоръчвам да си вземеш Л-Карнитин. Той много добре помага за топенето на мазнини. Ходи на фитнес. Успех.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.11.13 23:53.

19.11.13
23:24

Като видя хора с месец-два стаж да правят предно, средно, задно, горно, долно,ляво, дясно и незнамсикво рамо, направо ми прилошава.
Разгледай хранителните и тренировъчни режими в сайта, избери си такива според целите ти и опита, тренирай и яж както трябва. И не чакай светкавични резултати.

Мнението беше редактирано от Anthony на 19.11.13 23:25.

казано от Kruz Arcanum на 19.11.13, 23:22:

Преди да тренираш за маса, прави 2-3 седмици само кардио. След това започни отново да тренираш за маса, като си направиш режим. Аз ти препоръчвам 3 дена тренировка, 1 ден почивка като правиш 30 минути кардио преди и след тренировка. Също строго ти препоръчвам да си вземеш Л-Карнитин. Той много добре помага за топенето на мазнини. Ходи на фитнес. Успех.

А няма ли да е по-добре да си оправи хранителния режим, да си намали тренировките на 3 седмично, като набляга изключително базово? Тоя Л-Карнитин не прави чудеса. Кардиото е за загрявка, ако тренира правилно и се храни повече смисъл не виждам.

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 19.11.13 23:39.

19.11.13
23:52

казано от Владислав Андонов на 19.11.13, 23:38:

А няма ли да е по-добре да си оправи хранителния режим, да си намали тренировките на 3 седмично, като набляга изключително базово? Тоя Л-Карнитин не прави чудеса. Кардиото е за загрявка, ако тренира правилно и се храни повече смисъл не виждам.

Е да, просто да комбинира кардио тренировката с добър хранителен режим.

казано от Kruz Arcanum на 19.11.13, 23:52:

Що тряя да е кардио?

20.11.13
00:07

казано от Владислав Андонов на 19.11.13, 23:55:

казано от Kruz Arcanum на 19.11.13, 23:52:

Що тряя да е кардио?

Щом иска да сваля килограми, тогава не виждам друга опция.

20.11.13
13:22

Значи пурво се извинявам че не пиша на кирилица.Един приятел ми казаз че е чел , че:Мойе да правя програмс -  ходя 6 дни 4 от Които правя релеф другите 2 кардио корем.какво мислите.    Извинявам се.

Не си извинен. Следващите постове на латиница ги трия директно.

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.11.13 13:27.

20.11.13
13:27

казано от Kruz Arcanum на 20.11.13, 00:07:

Щом иска да сваля килограми, тогава не виждам друга опция.

Интересно, аз как свалям килограми БЕЗ кардио?

20.11.13
19:07

Знам,че въпросът е риторичен,но ще кажа лесно,ако си оправи хранителния режим и си тренира ще се изчисти.
П.П.Със тренировки с тежести се чистят мазнините много по бързо и лесно.Не виждам смисъл да правиш кардио,но не пречи да правиш просто си оправи режима със храната ще се оправи ( до Petko Stefanow ).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1