24.11.13
12:33
Здравейте , искам да попитам дали е добра тази закуска за сваляне на мазнини първо и после стягане на тялото .
сутрин към 7.20h - мляко с овесени ядки с някакъв малък , нарязан плод вътре и малко орехи
в училище :
към 10.30 - препечен сандвич с пълнозърнест хляб , с домати или краставици , свинско филе , зелена салата между тях и може малко извара ,за да не е толкова сух .
и към 12.30/13h - плод , ябълка или круша
след като се върна от училище към 13.30 или 2,30 (пон и вторник) - веднага почвам упражнения в къщи с тежести , след това каране на колело около 30 мин и / или тичам 30 мин навън
24.11.13
13:29
Мадам, това не Ви е само закуската :D
Но не мисля, че е ще е достатъчно това като количество. Не си дала никаква информация за себе си-ръст, тегло, възраст, тренировъчен стаж, с колко време разполагаш за тренировки и така нататък. Дай тази информация, за да може колегите от форума да ти дадат по-ясна представа за количеството храна, което ти е необходимо, за целите ти.
Приятен ден :)
на 15 години съм , 160/161 см височина и тежа около 58 или 57 кг (много са ,защото съм ниска )
правя упражнения в къщи с тежести и правя кардио = 5 дена в седмицата . като тичането го правя вторник четвъртък и петък по 30 мин. интервално и отделно упражненията след училище и вечер преди час или час и половина преди вечерята.
Ям без хляб , освен от утре мисля да си нося както казах сандвич от пълнозърнест хляб Вита (мисля ,че се казваше)
Безалкохолно не пия от година и половина или 2 , наблягам много на водата около 3 литра ,някой път и повече на ден .
пърженото също го спрях . Закуската е такава ,защото веднага след училище започвам упражненията и кардио , което ще рече ,че и след това не ям 1 час горе/долу (понеже четох ,че не е добре да ядеш и веднага тренировка и след тренировка да ядеш основно ястие , затова след упражненията и кардио ям 1 лъжица мед и след час / час и нещо ми е основно ядене, тогава изглежда , това ми се пада обядът .)