Препоръчайте ми!!!!!!

19.09.05
20:28

Здравейте на всички пичове в форума.

Значи първо искам да се извиня ако случайно пускам тема която е разисквана, но просто нямам много време да ги преглеждам всички(а и ще ми трябва доста време) :).
Та конкретния ми въпрос е такъв. Преди 3 години тренирах гребане с спортни лотки като след гребане ходех във фитнеса и правех тренировки с трениора ми по гребане предимно за издръжливост и се чувствах просто супер. След завършването на средното си образование спрях и тренировките и започнах да “гния”стабилно пред компютъра(по 10 часа на ден) и качих доста бързо някое друго килограмче :( Ръста ми е 180/87кг. В момента тренирам плуване, но пък и пустите цигари ми ......... . Та искам да ви помоля да споделите за някой препарат за изгаряне на мазни който да ми свърши работа дори и при практикуване на плуване, но ако може и цената да му е по приемлива, че все пак съм и студент :)

Благодаря ви предварително!!!!

19.09.05
20:45

земи си L-karnitn.На нитрим са най изгодни-цена качество :wink:

19.09.05
21:51

Благодаря за отговора. А можеш ли да ми кажеш точно цена и от каде мога да си го купя в София ?

19.09.05
22:04

За ссъжаление нито цена мога да ти кажа нито от къде да си го купиш :oops: Изчакай и другите да кажат все някой трябва да знае нещо :wink:

www.nutrim-bg.com Хора, потрудете се малко, моля  :?

19.09.05
22:40

Благодаря ви за отговорите.
То се оказало, че на точно 2 мин път има магазин на Нутрим. Еми явно утре ще ида да ги навестя и да си купя. Предполагам на опаковката си пише начин на употреба ?

[quote author=”сайтът на Нутрим”]НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. При тежки физически натоварвания - по 1 капсула L-CARNITINE 2-3 пъти дневно.
2. За повлияване на мастния метаболизъм - по 2 капсули L-CARNITINE 2 пъти дневно.
3. При свързан с алкохолна злоупотреба карнитинов дефицит, синдром на хронична умора, сърдечни и други заболявания, дозата се определя от лекуващия лекар.

19.09.05
22:57

Магазина на Нутрим е до Пирогов, в пряката точно срещо Капитан Кук (рибния ресторант на бул. Славейков).
По-здрави!

MI

20.09.05
09:24

[quote author=“der_meister”]Магазина на Нутрим е до Пирогов, в пряката точно срещо Капитан Кук (рибния ресторант на бул. Славейков).
По-здрави!

вече не се намира там , преместиха офиса на нутрим в София чак в зоната , на улица Три Уши , така че се намира до Владйската река ;)
по-здрави

ПС на сайта на нутрим пише каде им е офиса в София , даже има телефон
би следвало да знаете , че който търси , намира ;)

01.11.05
20:19

някой може ли да ми каже ония големите кутии дет се продават в аптеката и на тях пише Beginer pro и др. и има нарисувани некви мускулисти мъже за какво са?а има ли някъде по аптеките некои от тия дет ги изредихте- L-karnitn и други подобни

01.11.05
22:02

в аптеките има доста неща на биогейм така че по хубаво не търси там качествени неща по хубаво отиди в някой магазин за хр. добавки

02.11.05
17:53

мерси а като отида там какво да питам.и колко пари горедолу тряаа да имам в себеси?десетина лева?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1