Закуска

CR

27.10.05
16:55

Ся с тва даскало нз ко да си копувм за закуска .... тея хамбургери ми омразнаха (салама в тях имам чувството че е по-стар от мене). Нз ... споделете кое е най-добре да ям за закуска ... вие ко си зимате?

EA

27.10.05
18:12

първо тез хамбургери и джобове и диунери са вреднички...аз ям рядко / понякога когат ми са дояде / иначе ако можеш си зимаи щом ти е проблемна закуската - 3 големи банана с кисело мляко..вта ти е добре за в даскало и после като се прибереш направи още 5 пълноценни хранения и така / така е обаче да си призная и аз не се храня правилно...понякога излиза скъпичко егати - 300-400 гр пилешко месо 3 лв , млека -2 лева , ориз-1 лев....и др и то по 6 лв секи ден трябва да давам за храна и затова ям каквото има в нас.. а то в нас си има хубави продукти само дето понякога местото е свинско и така :) /  8)  8)  8)

CR

27.10.05
18:39

ама тея 3 банана и 1 мляко .... наяждат ли ?!? :o

LA

27.10.05
22:25

[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]първо тез хамбургери и джобове и диунери са вреднички...

Е яйде чак пък вредни да не са!Това си е хляб!Месото е в някакви много малки грамове!Зависи от целите,обаче като няма кво - ядене си е!

CR

28.10.05
14:07

Днеска закусих  4 банана (800гр.) и едно кисело мляко. Все пак се понаядох долу горе  :lol:

01.11.05
00:44

200 грама ли е един банан??
Аз закусвам сутрин банани с кисело мляко и ако съм се сетил вечер да си направя мюсли за сутринта,защото омекват ядките като престоят,а сутрин нямама време да чакам

01.11.05
00:53

[quote author=“serialsuicide”]200 грама ли е един банан??

200 грама си е голям, обикновенно са по - малко.

MA

01.11.05
09:38

Ако си първа смяна ставаи 30 мих. преди да тръгнеш за даскало и яж нещо качествено.Примерно мляко с мюсли(аз така правя), а пък в училище, като междинно хранене може и няколко кренвиршки да речем.
Пък и са ефтини :lol:  :wink:

01.11.05
12:43

[quote author=“cRuSh”]Ся с тва даскало нз ко да си копувм за закуска .... тея хамбургери ми омразнаха (салама в тях имам чувството че е по-стар от мене). Нз ... споделете кое е най-добре да ям за закуска ... вие ко си зимате?

Пич яж си у вас преди даскало. :wink:

01.11.05
14:24

аз лично ям баничка с кисело мляко

SP

01.11.05
15:46

Abe i az sum na daskalo ama slushaite kvo pravq:
Sutrinta predi da zamina za daskalo qm Musli sus prqsno mlqko
Na daskalo qm dva puti:Ediniq put dve kiseli mleka,drugiq put 2 3 banana i edno paketche fustuci.Tova stiga za daskalo u vaj she se naqjdate po dobre posle s mesce :wink:
PP:Kude e icheznam kredora za smenqne na BG?? :shock:

01.11.05
20:12

а неможели вместо 2 кисели млека 3-4 данон за пиене или 2-3 айряна?

01.11.05
21:51

ми мисля че може даже айряна на фибела е с 3гр протеин и 1гр мазнина на 100 и тва е май по добре от киселото мляко, е има какво да се желае от протеина но пък е с малко мазнини, и най якото е че го има в нащо даскало :D

02.11.05
08:53

Това даскало и на мен ми създава доста проблеми и като доиде много ме е яд и тия даскали кат земат да ми са праят на интерсни  мен колкот ме яд че няма нещо свясно за хапване и съм изнервен тя да земе да ми са заява иде ми да и тегля едни маинини и да си трагна и повече да не се върна там ама неможе така !

Болкерс аз си ям в нас сутринта ама после до обяда има към 5часа даже 6 нали поне на 3часа трябва да се яде ? Аз още не съм измислил кво да ям на тва смотано даскало и се чудя !

Пък вие с бананите 3-4банана не ли са прекалено много ве ? Те повечето въглехидрати са прости маиче  аз сутринта само си позволявам един банан смесен с овесните ми ядки и киселото мляко !

02.11.05
18:01

аз в нас в 7 закусвам после в даскалото един сандвич в 8.10 после една пица със сок в 9.00 и после един шоколад в голямото(9.50-10.10) после в 3.00 2филии с течен шоколад и чаша сок. 5.30- 1бисквита 7.00 вечеря 9.45-1 бисквита или киви +чаша сок
а иначе както каза KANG (3 банана не са ли много)мен ша ми стигнат за едно междучасие.ама са мисля малко по-сериозно да се захвана с тренировките и вече в училище ше си взимам 2 айряна и 1сандвич от пакетираните(че са с повече месо)в училище ми викат прасе или “свинчо-прасчо”.колкото и да ям пак съм си 40кг.(бях толкова от март 2004 до февруари 2005,сега съм 39.от септември насам.)

02.11.05
18:20

Ти освен буклуци друго не ядеш ли? С шоколад и бисквите нищо не става.

FR

02.11.05
22:53

Еми и аз съм така на лекции бате, ама глей са как процедирам, зех си от МЕТРО комплект 3 пласмасови котии  за храни (фанах идеята от филмите на РОНИ КОЛМАН), и вечерта  си ги напълня с манджа (3 котии за 2 и 1/2 някъде яденета за 6-7те часа на лекции) няколко варени яйца, печени пилешки гърди, мешана салата, пюре или картофена салата, извара, 1 кис. мляко, и евент. в един плик малко черен хляб, 1 вилица и ги наблъскам в раницата, тура и една тетрадка да има там, и заминавам. Четвъртък си правя и протеина с вода/мляко в едно шишенце от мин. вода, метна и ръкавиците, штото от 10.00 ч. ми е “спорта” в университета, записах Фитнес естествено (хем спестявам пари за едно ходене до залата) :) По-яко е като съм си с колата, по-лесно е, ма няма паре да и слагам “манджа” секи ден. (Или тя или аз се пак). Така. Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1