Ден за всичко

30.10.05
21:08

Добре ли е веднъж в месеца , в рамките на 1 ден , да ям всичко - тоест храни , от които през останалото време съм се лишавал. Например да ям от МКдоналдс , разни джобове и други ястия ???

30.10.05
21:24

Ми спорет мен може. :wink:
(и аз го правя по някога)

BR

30.10.05
22:31

Може бе Емо как да не може.Веднаж в месеца може да се хапне спокоино квото ти е на сарце ;)))

31.10.05
01:03

Аз не го правя веднъж в месеца,а всяка седмица имам такъв ден.И не мие проблем  8)

31.10.05
08:54

не трябва да се прекалява. ако става въпрос за НВД, всяка седмица има високо-въглехидратен ден. но пак не се яде каквото ти падне и до припадък. трябва да е с граница. не да изядеш 1 кашон вафли. защото се губи смисъла.

31.10.05
09:25

Еми има някои неща,които почват да липсват и...

31.10.05
19:43

аз за Рони Колман съм чувал че извън състезателен период си хапва в седмицата веднъж палчинки дет е на 40 пък тука дет нямаме още 18 да не ядем (някои даже и по-малки)

MA

31.10.05
21:47

Прав си  wolf_ , ако човек е с добър метаболизъм не виждам причина веднъж седмично да не си хапва каквото му е на сърцето :wink:

Яжте бе хора, един път се живее!  :mrgreen:

02.11.05
08:43

Еххх като видях тая тема малко се поуспокоих че вчера и по миналия ден по-прекалих  нали и аз гледам да спазвам хранителния си режим на 100% ! Не че ви инетересува но просто да споделя !
В понеделник изядох 1пакет бисквите  обикновени мисля че бяха към 180гр.!
Но пък вчера преди трен излопах 1дин чипс 90гр.(вместо вареният ми картоф) и след трен зех че приядох за което доста съжалявах де изядах 3кроасана 7даис(като ги притоплих в микроволновата и стават чудесни) че после и една баничка към 100-150гр. и след тва половин КитКат(с фъстачно масло) после ми идеше да се грамна ама след дъжд качулка !
Даже си бърках с пръсти в гърлото да мога да повърна тия боклуци дето ги изядох ама не се получи, и тарчах до аптеката за някво хапче което да предизвика повръщането ама немаше и си останах така !

02.11.05
18:06

[quote author=“Kang”]Еххх като видях тая тема малко се поуспокоих че вчера и по миналия ден по-прекалих  нали и аз гледам да спазвам хранителния си режим на 100% ! Не че ви инетересува но просто да споделя !
В понеделник изядох 1пакет бисквите  обикновени мисля че бяха към 180гр.!
Но пък вчера преди трен излопах 1дин чипс 90гр.(вместо вареният ми картоф) и след трен зех че приядох за което доста съжалявах де изядах 3кроасана 7даис(като ги притоплих в микроволновата и стават чудесни) че после и една баничка към 100-150гр. и след тва половин КитКат(с фъстачно масло) после ми идеше да се грамна ама след дъжд качулка !
Даже си бърках с пръсти в гърлото да мога да повърна тия боклуци дето ги изядох ама не се получи, и тарчах до аптеката за някво хапче което да предизвика повръщането ама немаше и си останах така !

вземиси шоколад дет предизвиква разтройство може и да ти помогне  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1