Комбинации на хранителни добавки?

23.07.08
07:52

въпросът ми е следният : ас съм напреднал мойе да се каже вдигам от около 2 години до сега не съм ползвал аминокиселини и сега си взех “амино 3800” на про нутришън и го комбинирам с гейнар протеин на Universal и не знам дали е добра комбинацията и имам и глутамин ако може да ми отговорите дали е добре комбинацията и дали трябва да вземам глутамина благодяря предварително ако може на съобщение :)

Ради: Преведох ти заглавието. Тук се пише САМО на кирилица.

Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 23.07.08 10:14.

23.07.08
08:27

да комбинацията е добра,глутаминът го пии след тренировка и преди лягане.Другите добавки как ги взима6?Ако протеинът е сорватъ4ен го пии веднага след тренировка + аминотата.Геинара преди трен и сутрин, съ6то може и аминотата прди трен.(аа виж правилата на форума и си виж заглавието )

24.07.08
05:12

да видях благодаря за забележката а иначе аз взех само геинер трябва и протеин ли да взема и кой е по добре сурватъчен или белтъчен ??

24.07.08
06:49

Сурватъчен, действа по-бързо и по-ефективно.

24.07.08
11:22

казано от Getsata на 24.07.08, 05:12:

да видях благодаря за забележката а иначе аз взех само геинер трябва и протеин ли да взема и кой е по добре сурватъчен или белтъчен ??

Може би имаш предвид не белтъчен, а яйчен ;) Както и да е, суроватъчния е “бърз”, яйчния е бавен. Ако искаш си вземи и двата вида, едното не изключва другото. Преди тренировка пий гейнер, след тренировка - доза суроватъчен.

24.07.08
11:40

хах да точно така...ами оки кои наи добре ж смисъл марка нещо...

Искам да попитам може ли да се комбинира аминокиселина с глутамин и ако може как трябва да се приемат ?
Благодаря предварително :)

Тази тема е на 5 години! Отделно, че глутаминът Е аминокиселина. По-добре нищо не комбинирай :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1