23.07.08
07:52
въпросът ми е следният : ас съм напреднал мойе да се каже вдигам от около 2 години до сега не съм ползвал аминокиселини и сега си взех “амино 3800” на про нутришън и го комбинирам с гейнар протеин на Universal и не знам дали е добра комбинацията и имам и глутамин ако може да ми отговорите дали е добре комбинацията и дали трябва да вземам глутамина благодяря предварително ако може на съобщение :)
Ради: Преведох ти заглавието. Тук се пише САМО на кирилица.
Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 23.07.08 10:14.
да комбинацията е добра,глутаминът го пии след тренировка и преди лягане.Другите добавки как ги взима6?Ако протеинът е сорватъ4ен го пии веднага след тренировка + аминотата.Геинара преди трен и сутрин, съ6то може и аминотата прди трен.(аа виж правилата на форума и си виж заглавието )
да видях благодаря за забележката а иначе аз взех само геинер трябва и протеин ли да взема и кой е по добре сурватъчен или белтъчен ??
24.07.08
06:49
Сурватъчен, действа по-бързо и по-ефективно.
казано от Getsata на 24.07.08, 05:12:
да видях благодаря за забележката а иначе аз взех само геинер трябва и протеин ли да взема и кой е по добре сурватъчен или белтъчен ??
Може би имаш предвид не белтъчен, а яйчен ;) Както и да е, суроватъчния е “бърз”, яйчния е бавен. Ако искаш си вземи и двата вида, едното не изключва другото. Преди тренировка пий гейнер, след тренировка - доза суроватъчен.
24.11.13
23:12
Искам да попитам може ли да се комбинира аминокиселина с глутамин и ако може как трябва да се приемат ?
Благодаря предварително :)
24.11.13
23:40
Тази тема е на 5 години! Отделно, че глутаминът Е аминокиселина. По-добре нищо не комбинирай :)