набираме хора

Темата е заключена.

18.12.04
23:10

Набираме хора за допълване (и вероятно сформиране на нова при повече желаещи) група по ТЕКИОН.
Това е едно от най-смъртоносните бойни изкуства,
създадено в Корея.  http://www.daobg.com/?mode=tekion

Човекът, провеждащ тренировките е един от бившите ученици на
небезизвестния Хван Джън Нам  http://www.daobg.com/?mode=hwang

Това е една великолепна възможност за всеки да развие своите душевни и физически възможности.

за контакти:
0898328026
0886408726
както и на  bat_tot@abv.bg

AR

20.12.04
19:55

taekkyon_fan
това което пише ми допада.Искам да те питам нещо аз си чупих раменната кост преди 4 месеца бих искал да се занимавам но ме притеснява това счупване.Вярвам че след още месец два всичко ще е наред.Надявам се че в края на февруари  все още ще търсите нови членове за групата.Като цяло ме интересува овладяването на вътрешната ми енергия за самолечение и да мога да я използвам при нужда за бойни цели.Сега през тези месеци и без това ще съм зает защото имам изпити,но ако след 2 месеца още имате някакви намерения за свормиране на група пусни някой тема в този раздел.
Надявам се да си от София за да мога евентуално да посещавам уроците.

RU

01.11.05
14:46

Звучи ми доста интересно, но не съм тренирал ТЕКИОН и не знам дали няма да е проблем (в случай че групата е от напреднали). Отделно искам да запитам кога и къде ще се провеждат тренировките (и дали става дума за София)?

02.11.05
18:58

ми, тази обява е малко старичка,, за София става въпрос но отново сформираме група, от 3ти почваме тренировки в стадион Славия, ще уточним часа по късно.Само 2 ма напреднали има, всички други са на по 3-4 месеца
Стила наподобява МУай Тай, но се различава по гарда и някой ритници, както има и хвърляния, и.т.н
Използваме въже за скачане като ОФП, както и отделно който иска класическите упражнения за сила(лицеви, набирания, етс.)
Трябва да ти кажа че системата с въжето е мн силно застъпена и трябва да се стига до 1 - 1 1/2 часа скачане, както и скорост до 5-6 об./сек, естествено това не става за 2 месеца :)
ако искаш, пиши ми на ЛС за да се видим да ти покажем нещо
по здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1