25.11.13
21:58
Здравейте колеги,
Нов съм във форумът и искам да ви се представя. Казвам се Илиян на, 16 години съм от град Димитровград. Занимавам се с фитнес от 2 години и половина. Въпросът е свързан с намерението ми да свалям килограми на пролет, той е следният- лятото бях 92 килограма, почти напълно изчистен, сега съм 113. Килограмите съм ги качил в рамките на 2 месеца(напълно умишлено). На пролет мисля да се подложа на строга диета и да се понижа теглото рязко в рамките на 2 месеца. Въпорсът ми е дали вследствие на това рязко понижаване на килограмите може да се получат негативни влияние, като например разграздане на мускули, намаляване на производството на тестостерон, увисване на кожата и др.
Темата беше редактирана от Илиян Иванов на 25.11.13 22:08.
25.11.13
22:18
За мен това е най-добрият начин за покачване на ММ, като не се ограничаваш отстрана на хранене.Отслабването искам да стане бързо, защото искам до последно да си блъскам за маса и след това за 1 месец на наблегна на кардио и по-интензивни тренировки с цел отслабване.
Мускули се качват бавно. От 20 кила за 2 месеца - 19 от тях са мазнини.
После, като почнеш да сваляш бързо, ще трябва да гладуваш и така ще загубиш много мускулна маса.
И накрая като теглиш чертата, може да се окаже, че нищо не си качил като мускул.
25.11.13
22:33
Toва ми е ясно за килограмите, даже според мен и 1 кг не са. Значи май ще е по-добре да почна от януари примерно да свалям, да кажем, по 1 кило на седмица?
Мнението беше редактирано от Илиян Иванов на 25.11.13 22:33.
Взимай един липотрофен фет бърнар и едно НВД и ти си човека,попринцип можеш да увеличиш белтъчините до 2.6-8 гр на телесно тегло,да не забравяме да си набавяш и достатъчно белтъчини от зехтин,тиквено семе и т.н , като за сметка на това намалиш въглехидратите,или ги приемай до обяд :)
10.12.13
10:35
казано от Цеци Ангелов на 07.12.13, 11:41:
Взимай един липотрофен фет бърнар и едно НВД и ти си човека,попринцип можеш да увеличиш белтъчините до 2.6-8 гр на телесно тегло,да не забравяме да си набавяш и достатъчно белтъчини от зехтин,тиквено семе и т.н , като за сметка на това намалиш въглехидратите,или ги приемай до обяд :)
Освен яденето трябва да каже и как тренира. Много е вероятно да прави много кардио и да тренира с детски тежести, защото това е огромната грешка на пълните хора, които искат да отслабват.