ще имам ли проблем с разтежа

MR

01.11.05
15:39

здр  4увал сам 4е ако тренирам крака здраво ше се набия  :cry: ,няма да раста пове4е  :cry: и др. обаркан сам и не знам какво да правя  :( . интересува ме дали има такова не6то и дали да спирам да тренирам крака.
по-принцип най развитата мускулна група в тялото ми е  квадрицепса :wink: ( от колоездене) и не изглеждам набит ама от тежките трнировки за маса които правя дали ще имам проблеми с разтежа

01.11.05
15:51

Няма да имаш проблем.

01.11.05
17:32

Петко К
направо мо даи линк към оная тема дето спорехте и готово

01.11.05
17:52

[quote author=”Петко К”]Няма да имаш проблем.

:wink:

01.11.05
18:06

[quote author=“bolkers”][quote author=”Петко К”]Няма да имаш проблем.

——————————————offffffffffff—————————————

blokers кво е тва мнение бе брат :)  представи си всичките 4689 регнати потребители решат да пуснат по едно такова мнение за затвърдяване на мнението на Петко... кво ще се получи ?!?  :lol:  иначе Петко си е абсолютно прав де !!!

01.11.05
18:09

Ми и аз съм на мнението на петко К и за тва го цитирах. :wink:  :!:

01.11.05
18:57

До колкото знам краката играят роля в общия растеж на тялото(в “мускулния” смисъл на “растеж”) - не мисля, че изключването им е правилно решение... може просто да избягваш тежките клекове за известно време...

01.11.05
21:36

[quote author=“bolkers”][quote author=”Петко К”]Няма да имаш проблем.

По принцип мнения състоящи се само от емотиконки представляват спам :evil:
А пък това е OffTopic.

02.11.05
18:08

невиждам голяма разлика м/у спам и оффтопик. и двете са си чист вид спам. :lol:

02.11.05
21:11

Ами да кажем,че офтопика е вид спам.
А между другото и твойто и мойто мнение са спам :D
(тъй като не са по темата :D )

02.11.05
21:15

знам.а са потемата според мен нема се набиеш освен ако не ядосаш някой и тои да те набие  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1