26.11.13
22:31
Около месец бях на “кетонната диета” и съм доволен от постигнатото : 4 кг свалени и понижаване на подкожните мазнини до 12%. Сега стигнах до задънена улица.. реших да сменя режима за оставащите 4% подкожни мазнини, които искам да сваля.. прегледах УД 2.0 и ми се понрави, но тренировката към нея ми се струва тежка за мен (17 годишен, около година “стаж” във фитнес). Ако може да ме насочите към най-подходящия режим (НВД,РБД и т.н), калориен дефицит, който да поддържам и евентуално метод(калориен шок, редуване на въглехидрати ..). 179 висок, 70 килограмов мезоморф.
Темата беше редактирана от Veselin Georgiev на 26.11.13 22:49.
27.11.13
08:05
При така подадената информация какъвто и да е съвет ще си е стрелба в тъмното. Аз бих разписал накратко до какви храни имам достъп, колко пъти на ден може да се храня и на база на това да си организирам режима.
Има страхотни методи на хранене, но при липса на ресурс и време ще е жалко приложението им.
27.11.13
09:31
Ресурс да кажем неограничен , храни единствено пресни морски риби трудно се намират, мога да се храня постоянно (нямам толкова “важни” ангажименти, заради които да нямам време да се храня).. наистина е важна таци информация, но съм забравил да я напиша, може би защото нямам ограничения откъм нея..
Мнението беше редактирано от Veselin Georgiev на 27.11.13 09:32.
27.11.13
14:33
Продължи си кетонната диета. Какъв е тоя 1 месец? Ти имаш 2-3 седмици само адаптиране към новата диета, докато си изградиш навици да се храниш с храната, която си написал на листа, от там докато тялото ти спре да ползва въглени и премине на мазнини.
Задънената улица до която си стигнал може би се дължи на факта, че вече си по-малко тегло отколкото когато си започнал и е време да си преизчислиш калорийния баланс, т.е. да намалиш отново храната която приемаш.