02.11.05
21:25
Абе хора да знаете откъде мога да си намеря некви хапчета дето даваха кислород и може да тичаш и да издържаш на кардио по-дълго време. Смисъл дават ти въздух. Един пич ми дава такива и каза че са 42лв или нещо такова и ми хареса. Сега само се чудя откъде да си купя или по-точно какви :wink: Ако имате идеи казвайте :wink:
Вземи си какъв да е ти Екстази, същия ефект, а ако си достатъчно тъп :D :D :evil: мойе и да се надрусаш.
03.11.05
11:15
абе аз съм сериозен бе умчо
За пръв път чувам такава глупост - хапчета, които дават въздух. Единственото, за което се сещам, което може да помогне е клена. Той определено помага за дишането, но със сигурност не ти “дава въздух” :shock: :lol:
03.11.05
16:36
Има такива - въздействат на белите дробове и влияят върху дишането. Питай някой плувец - те ползват такива неща.
когато тренирах плуване тренера ни дава6е п4елно млечице под формата на хапчета не сам забелязал кой знаи какав ефект но пробваи ништо не губиш :)
03.11.05
22:58
как нищо да не губи а парите нищо ли им викаш ?
[quote author=“manson”]Има такива - въздействат на белите дробове и влияят върху дишането. Питай някой плувец - те ползват такива неща.
А аз к’во казах? Клена точно т’ва прави, но просто т’ва “дават кислород” ми звучи смешно :D
Вземете си и кислородна вода, помага :lol: :lol: :lol:
Перорално и после в гробищата - какви са тези глупости бе! Като искаш кислорд - ами дишай! Баси простотиите дето коментирате
04.11.05
11:09
добре добре разбирачите, айде нема да говоря
04.11.05
12:15
абе ако питаш мене тука разбирачи няма секи не знае по нещичко :D но ина4е кви са теа хапове 42 лева егати и зоба скъп ! аз лично съм пробал клен само и верно помага за вдишваш повече ама ... си има и страничните ефекти що не пробаш креатин+таурин дава яко енергия не ще тичаш ми ще летиш :twisted: поне на мен ми деиства много много здраво тая комбинация !
04.11.05
13:00
има нещо такова ето виж сам http://www.sncway.com/articles.php?ArticleGroupID=4 INOSINE 500 се казва продуктът
04.11.05
13:01
INOSINE 600mg това е на Жк е е по ефтино
[quote author=“SeLeCt”]INOSINE 600mg това е на Жк е е по ефтино
Това е аминокиселина, а не хапченце носещо кислород. :lol:
04.11.05
16:21
я прочети в по горе дадения линк !
05.11.05
14:12
именно за това говоря! Евалата бате, сега даже и ще си поръчам :wink:
05.11.05