Изчистващ период при жените

27.11.13
15:18

Здравейте, темата, по която ще задам въпроса си е ясна - как да се изчистя и орелефя.
Пиша  нова тема, тъй след дълго четене на теми по този въпрос не открих своя отговор, тъй като повечето момичета питат въпроси от рода “как да имам такива крака” или “как да отслабна с 10кила - като тичам или като не ям”, които не ми помогнаха.
В момента тренирам 5 пъти в седмицата 3 от които са по 2 часа смесени бойни изкуства (включва всякакави аеробни упражнения, много кардио и понякога - силови упражнения) през другите 2 дни правя най-често силови, за отделните мускулни групи. Два дни (събота и неделя - почивам) През посления месец много съм променила хранителния си режим, храните, които ям: пилешко, риба (тон от консерва), яйца, млечни продукти, банани, ябълки, семена и ядки, овесени ядки, зеленчуци, маслини, мед и по веднъж или два пъти в седмицата картофи или ориз. (един ден от седмицата си почивам и хапвам каквото ми се яде без да прекалявам) Пия вода и различни чайове (неподправени). Ям по 4, 5 пъти на ден, имам хранения преди и след тренировка.
Мускулите ми вече са много по-развити и силни, но този ужасен слой мазнини, който (въпреки, че е доста редуциран през времето) прикрива целия ми прогрес, който усещам, докато правя с лекота различни упражнения, които ми бяха непосилни преди. 
От приятели момчета знам, че имат период на изчистване, който е след натрупване на мускулна маса и мисля, че това ми трябва, но не знам как да го приложа. Надявам се, че някой ще ми обясни в какво се изразява този период, и  дали изобщо от него се нуждая.

27.11.13
15:20

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1