Преяждате ли с фъстъчено масло?

Темата е заключена.

Луда съм по фъстъченото масл.Ям по 2 буркана.Преди обожавах сладко,но от както опитах въпрсното нещо,дори не се сещам за шоколад и захар.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.11.13 21:58.

Някои преяждат и със сусамов тахан с мед :)))

26.11.13
10:49

хм... мед и орехи:)))

Мнението беше редактирано от tomboxer на 26.11.13 10:50.

26.11.13
14:56

По 2 буркана на ден ли ядеш??? :О

да по 2 на ден плюс ядки.не ми се отразява на кг защото съм на 0 въгл и всичко извърлям

27.11.13
00:30

веднага казвай от де зимаш толко пари щото 2 буркана са 8 лева

27.11.13
01:39

казано от Гентиана Халити на 27.11.13, 00:23:

да по 2 на ден плюс ядки.не ми се отразява на кг защото съм на 0 въгл и всичко извърлям

Първо, не си на нула въглехидрат, във фъстъченото масло има 15%, а два буркана са ти 700 грама, или 100 грама въглехидрат, и отделно ядките. А дори и да си, това не значи че изхвърляш всичко. Не знам от къде идва тая идея, че като не ядеш въглехидрат, можеш да тъпчеш колкото си искаш храна.
И второ, не знам от колко време го правиш това, но дори ако ядеш САМО това и нищо друго, рано или късно ще ти се отрази на килограмите. 2 буркана са 700 грама, или над 4000 ккал! Дори бурканчетата да са малки (по 200 грама), това пак са 2400 ккал само от фъстъченото масло. Да предположим, че не усвояваш всичко, но тогава просто хабиш храната. При всички случаи нямаш никаква нужда от толкова. Освен това, фъстъченото масло не е кой знае колко полезно, особено ако е от това, дето се продава по магазините и е тъпкано със захар и добавени растителни мазнини.

аз от опит твърдя,че без въгл не качваш от мазно.прочети малко и после говори.въглехидратите от ядки са неусвояеми!ям така от месеци и нищо ми няма.яла съм и 900гр кашу на веднъж.имам приятелка,която от 10 години се занимава с фитнес и е същата.не яде ли въгл,нищо не й се лепи.и да,около 4000кал са 2 буркана.и нищо ни няма и на двете.

Мнението беше редактирано от Гентиана Халити на 27.11.13 01:51.

27.11.13
07:24

На колко си години? Някак си не мога да си представя да ядеш по толкова много. Един буркан фъстъчено масло да изядеш и ти става тежко камо ли с ядки.

27.11.13
09:08

Ми успех, продължавайте все така. Даже и по два шоколада добавете към менюто, то и в тях няма въглехидрати (в натуралните особено). 
А за четенето - когато аз съм почнал да чета за тези неща, ти още не си била родена, така че не ми давай съвети, моля, ами вземи прочети внимателно какво съм написал и вкарай малко мисъл.

Мнението беше редактирано от Петко К на 27.11.13 09:15.

27.11.13
09:25

Въпроса е,дали ако се намаже цялата(без косата)със фъстъчено масло,ще ядете до преяждане?Даже е казано че са необходими два буркана по 400гр.,ядките са по желание.Няма лошо човек да търси внимание,някоя и друга снимка също помага.Споменаваше се нещо и за приятелка,така че бурканите стават 4бр.
Нека правим каквото душа ни сака,без да вредим на околните.

казано от Гентиана Халити на 27.11.13, 01:49:

въглехидратите от ядки са неусвояеми!

Дали пък да не прочетеш малко тук-там преди да говориш? (makeup)

Добра практика е да не бързаш да пращаш някой да чете, когато си на ново място...
Току-виж се оказало, че е чел и знае много повече от теб... както в случая.

27.11.13
10:13

казано от Гентиана Халити на 27.11.13, 01:49:

900гр кашу на веднъж

ии по два буркана фъстъчено масло на ден? Няма да се повтарям, нагоре хората са се изказали, ноо все пак да попитам, че ми стана интересно.. Ти по цял ден ядеш ли? И тренираш ли ии възможно ли е изобщо след такова количество храна и то толкова калорична и богата на мазнини да се движиш? Изумена съм. Би ми било много интересно да си направиш дневник и да кажеш нещо повече за себе си, защото това е ненормално. И ти сама си си казала “вие преяждате ли”? Не смяташ ли, че тези преяждания се отразяват негативно на организъма ти и ще се отразят в по-дългосрочен план. Направи нещо по въпроса, почети повече ии така.
Успех!

27.11.13
14:41

Абе тва сигурно е някъф фалшив акаунт, който пише в форума глупости само за интерес и може би да види как ще реагират хората. Съмнявам се, че някой би ял 1кг кашу и 2 буркана фъстъчено масло на ден! :)

27.11.13
16:29

Авторът на темата е тоя пич,регнал се тук да тролва

PS очевидно въглехидратите не му се отразяват на теглото

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.13 17:17.

пак ще кажа-въглехидратите от ядки са неусвояеми.

27.11.13
20:33

Същински лайновоз си.

Хайде стига.
Беше забавно по едно време, но минаваме границата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1